• 30 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Μεσαρά: Άγρια επίθεση 18χρονου σε 19χρονο στην πλατεία του χωριού – Του έσπασε τα δόντια

Αν δείτε χελιδόνια ξαπλωμένα στο χώμα με τεντωμένα φτερά, μη φοβάστε, βοηθήστε τα!

Νέα αιματοχυσία στην άσφαλτο – Δύο 20χρονοι νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τοιχίο – Νεκρός ο οδηγός

Χρήστος Δάντης: «Με την Ασημίνα έχουμε διαφορά ηλικίας 33 χρόνια, δεν ήξερε καν ποιος είμαι»

Απίστευτες σκηνές στην Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε κοπέλα on camera μπροστά στα μάτια περαστικών

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Μαρτίου

Κρήτη: Τους αναζητούσαν και τους βρήκαν νεκρούς στο σπίτι τους

Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση 18χρονου μετά από επίθεση παρέας ανηλίκων

Θλίψη στην Κρήτη: Για τον 44χρονο Γιώργο Καμπουράκη άφησε πίσω του τρία παιδιά

Μεσαρά: Άγρια επίθεση 18χρονου σε 19χρονο στην πλατεία του χωριού – Του έσπασε τα δόντια

Αν δείτε χελιδόνια ξαπλωμένα στο χώμα με τεντωμένα φτερά, μη φοβάστε, βοηθήστε τα!

Vinkmag ad

9 χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της συγκινεί με ανάρτηση της

Vinkmag ad



Η Εύα Μέντες, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον αδελφό της Κάρλος , που έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Με μια σειρά από στιγμιότυπα στη φύση, η Εύα Μέντες εξέφρασε την απουσία του αδελφού της, καθώς πλησιάζουν τα γενέθλιά του. Ανέφερε την ιδιαίτερη συγκυρία, καθώς 12 ημέρες μετά τον θάνατό του, γέννησε τη δεύτερη κόρη της.

«Στις 2 Απριλίου ο αδερφός μου θα είχε γενέθλια. Πέθανε πριν από εννέα χρόνια. Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, γέννησα το δεύτερο παιδί μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Όποτε πλησιάζουν τα γενέθλιά του, αρχίζω να αναζητώ σημάδια ότι είναι εκείνος. Φυσικά, μπορεί όλα αυτά να είναι μόνο στο μυαλό μου, αλλά προτιμώ να μην το πιστεύω. Δεν είναι τόσο ωραία ιδέα», συνέχισε η σταρ και πρόσθεσε: «Να ‘μαι λοιπόν, αρχίζω να βλέπω παντού καρδιές και να τον νιώθω λίγο πιο κοντά μου. Και θα ακολουθήσουν και άλλα. Είμαι σίγουρη».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE, η Μέντες είχε αναφερθεί στον θάνατο του αδελφού της σε ηλικία 53 ετών και στη γέννηση της κόρης της, λέγοντας ότι αν και «ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, είχα το μωρό μου. Οπότε υπήρχε κάτι για να προχωρήσω στη ζωή μου. Όλο αυτό ήταν κάπως ποιητικό».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Την Κυριακή στην Κομοτηνή ο 2ος αγώνας δρόμου DUTh campus RUN

    Read Next

    Δείτε τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ-Σολέ για τα ημιτελικά του FIBA Europe Cup (video)

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular