• 15 Μαΐου, 2024

Aνέβηκε στην πίστα να χορέψει με τον Κιάμο! Το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται… (ΒΙΝΤΕΟ)

14320-620x264

Ήταν η στιγμή που μια Fan του Πάνου Κιάμου σε πρόσφατη εμφάνιση του στα ΑΣΤΕΡΙΑ live της Πάτρας , ανέβηκε στην πίστα και άρχισε τα δικά της χορευτικά κόλπα .

Δείτε το σχετικό βίντεο από το facenews.eu και θα καταλάβετε

 

 

 

 

Πηγή: www.syllogi.gr

Loading

    Read Previous

    Μεγάλη προσοχή! Αυτή είναι η νέα απάτη εις βάρος πολιτών μέσω… τηλεφώνου! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ…

    Read Next

    Στα… δύο ο ΣΥΡΙΖΑ! Έντονες φήμες για νέο κόμμα από Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου!

    3 Comments

    • Δε κατάλαβα που το αστείο..Επειδή είναι λίγο αφρατούλα? Η κοπέλα χορεύει πολύ ωραία. Βλέπεις κάτι βιντεο με celebrities , μη χε, να χορεύουν στα τηλε-πάρτι, τύπου “στην υγειά μας” , να είναι εντελώς άχαρες, αλλά επειδή είναι η Στικούδη ας πούμε που είναι …ναρα, μπαίνει τίτλος παντού “το καυτό τσιφτετέλι της Στικούδη”.
      Ό,τι να ‘ναι…
      Άκου εκεί “το τι γέλιο θα κάνετε δεν περιγράφεται”…

    • Μπορει να εχει λιγα κιλακια παραπανω, αλλα αυτο την κανει πιο καυλα. Μπορει προσωπικα να μην ακουω τετοιες ηλιθιοτητες, ομως ο ρυθμος της ειναι γαματος κι αυτο που γουσταρει το κανει σωστα, αρα λετε μαλακιες. Ο χορος ειναι εκφραση οχι φιγουρα.

    • Ειστε μαλακες με περικεφαλαια εκει στο dreamfm… Για ποιο λογο να πεθανουμε στα γελια; Κοροιδευετε την κοπελα η οποια “το’χει” οπως λεει και ο ιδιος ο Κιαμος στο βιντεο; Η αλλη εξηγηση ειναι οτι βαλατε αυτο τον τιτλο για να κανετε τον κοσμο να ανοιξει το μηνυμα και να δει το βιντεο. Οποτε ειστε ΓΤΠ και ο συγγραφεας του αρθρου (παπαρια) και η συντακτικη ομαδα. Δεν περιμενα βεβαια τιποτε διαφορετικο απο αλλο ενα χαζο blog που εγινε ταχα μου ειδησεογραφικο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular