Δείτε τις προκλητικές φωτογραφίες! Μετά το Ice Buckets Challenge και άλλα πολλά ήρθε… το underboob που προσέλκυσε εκατομμύρια προβολές από τους χρήστες. Τι κάνουν σε αυτή την πρόκληση ;
Οι γυναίκες φωτογραφίζουν το στήθους τους έτσι ώστε να είναι εμφανές μόνο ένα σημείο στο κάτω μέρος.
Τους τελευταίους μήνες η πρόκληση έχει διαδοθεί πάρα πολύ γρήγορα και στην Ταϊλάνδη οι αρχές αποφάσισαν να αντιδράσουν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ακατάλληλες και άσεμνες φωτογραφίες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο καθένας που θα πιάνεται να βγάζει φωτογραφία για το underboob θα κινδυνεύει με έως και 5 χρόνια φυλακή.
Δείτε τις φωτογραφίες :
2 Comments
Γι’ αυτό έπαψαν οι άντρες να είναι κυνηγοί. Γιατί βλέπουν και αποκτούν με ευκολία όσα παλαιότερα ήταν ταμπού.
Το θεωρώ τραγικό..μετά πώς να μην υπάρχουν λιγούρια και βιαστές?…Εις ανώτερα κορίτσια!!!!!!!……..Τί το κολακευτικό και ώριμο εχει αυτή η νέα μόδα? Να σας βλεπουν οι μαναδες σας να σας καμαρώνουν…!