• 4 Φεβρουαρίου, 2025

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το τζιπ του σταματά στο μπλόκο της Τροχαίας



Στην Εισαγγελία βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Μάστορας, καθώς συνελήφθη μετά από αλκοτέστ στο οποίο ανιχνεύτηκε στο αίμα του περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/02 ο τραγουδιστής βρέθηκε σρ μπλόκο της Τροχαίας στην διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αιόλου, ωστόσο ο ίδιος έφυγε κάνοντας έναν απότομο ελιγμό.

Τελικά ένα δεύτερο μπλόκο σταμάτησε τον Χρήστο Μάστορα στην Ομόνοια, όπου του έγινε αλκοτέστ και έτσι συνελήφθη στα πλαίσια του Αυτοφώρου. Το επίπεδο του αλκοόλ ήταν 0.83, ενώ το όριο είναι στο 0,25.

Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε η δίκη του και αφέθηκε ελεύθερος ο τραγουδιστής

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από το τζιπ του τραγουδιστή λίγα δευτερόλεπτα πριν οι αστυνομικοί του κάνουν σήμα να σταματήσει.

«Δεν κατάλαβα ότι μου έκαναν σήμα να σταματήσω. Αν ήθελα να αποφύγω τον έλεγχο, θα μπορούσα να διαφύγω από τα στενά που μεσολαβούσαν, όχι να φτάσω μέχρι την Ομόνοια, όπου υπήρχε το δεύτερο μπλόκο», φέρεται να δήλωσε στις αρχές ο Χρήστος Μάστορας.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον τραγουδιστή ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα, αυτό της επικίνδυνης οδήγησης με κίνδυνο ανθρώπινης ζωής και αυτό της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Μέσω του δικηγόρου ο Χρήστος Μάστορας δηλώσει μετανιωμένος. Η δίκη του τραγουδιστή αναβλήθηκε για την Πέμπτη.


Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Συνελήφθη μετά από αλκοτέστ και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κοιτάζει τετράδα ο ασταμάτητος Αστέρας, 1-0 τη Λαμία στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

    Read Next

    Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο για τα Ωνάσεια σχολεία στην Ξηροκρήνη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular