«Πρωτόγνωρο φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά -Πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά», λέει ο Ευθύμης Λέκκας
![grothia](https://dreamfm.gr/wp-content/uploads/2024/09/grothia-mpounia-xylodarmos-st-1024x576.jpg)
Δύο περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο την Κυριακή το βράδυ όταν ένας 17χρονος κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 51χρονος πατέρας του τον απείλησε και τον χτύπησε. Μάλιστα όπως είπε στην καταγγελία του χτύπησε και την 72χρονη γιαγιά του. Την ίδια ώρα ανέφερε στις αρχές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό.
Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν και τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ενώ έχουν παραγγελθεί από τις αρχές ιατροδικαστική εξέταση για τον 17χρονο και τη μητέρα του 51χρονου.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο χθες το μεσημέρι όταν μια 49χρονη από την Βουλγαρία κατήγγειλε ότι ο 53χρονος ομοεθνής σύζυγός της την χτύπησε. Οι αρχές μετά την καταγγελία τον συνέλαβαν.
Πηγή: cretapost.gr