• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Vinkmag ad

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα συνεχίσει να κυβερνά και να προοδεύει

Vinkmag ad


«Η τοξικότητα έχει επανέλθει δριμύτερη όσο ποτέ στο παρελθόν» είπε αρχικά στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα της Βουλής λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (6/3) και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση -κυρίως- κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μας παρουσιάζουν ως τέρατα, εμένα κυρίως. Λες και μας δεν μας γέννησε μάνα», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι έχει βιώσει τον θάνατο στην πιο τρυφερή του ηλικία, με την απώλεια των γονιών του.

Αναφερόμενος σε μία «πραγματική συγκάλυψη» αναφέρθηκε στη περίπτωση του καταδικασμένου μέλους της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπουλου και στο Μάτι κατηγορώντας την βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου.

Μίλησε για αποδεδειγμένη δικαστικά συγκάλυψη «Και γι’ αυτό ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε παραθέτοντας στη συνέχεια το κίνημα των αγανακτισμένων, τη Marfin και την πτώση του ΠΑΣΟΚ.

«Με αυτούς πάτε και υπογράφετε (πρόταση μομφής) μαζί για να ρίξετε τον Μητσοτάκη; Δεν σέβεστε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ», είπε απευθυνόμενος σε βουλευτές του κόμματος.

Συνεχίζοντας είπε πως το ΠΑΣΟΚ πήγε και συνυπόγραψε με την κ. Κωσταντοπούλου, « με την κυρία που ήθελε να πάει την Ελλάδα στη δραχμή και δεν ντρέπεστε;».

«Κάνατε σύμπραξη με τους χειρότερούς σας εχθρούς κατά του Μητσοτάκη και βλάπτετε πάνω απ’ όλα το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

Και έκλεισε την ομιλία του σημειώνοντας: «Ε λοιπόν όχι, δεν θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα συνεχίσει να κυβερνά και να προοδεύει σε ευρωπαϊκού ρυθμούς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω Ημιμαραθώνιου

    Read Next

    Ουκρανία: Ρωσικά drones έπληξαν ενεργειακές υποδομές στην Οδησσό

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular