Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 14 Μαρτίου

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την στιγμή που μια εξαγριωμένη γυναίκα τσακώνεται με τους αξιωματικούς σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Ahmedabad στην Ινδία. Αφού ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με τους αστυνομικούς, η γυναίκα αποφάσισε – ως ένδειξη διαμαρτυρίας- να βγάλει το εσώρουχο της και να μείνει με το σουτιέν της.
Παράλληλα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού χτυπούσε παλαμάκια τα χέρια της, καθώς και το στομάχι της. Τελικά, ένα από τους αστυνομικούς της έδωσε να φορέσει ένα σορτσάκι, όμως, η γυναίκα συνέχισε να είναι επιθετική.
Άγνωστος είναι ο λόγος που η γυναίκα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο, η ίδια αναμένεται να αντιμετωπίσει τρεις μήνες φυλάκιση (ή πρόστιμο), δεδομένου ότι απαγορεύεται ο γυμνισμός στην χώρα.
altsantiri.gr