• 28 Απριλίου, 2024

Βαριά ήττα για την Πυργιώτισσα 1-7 από τον ΟΦΗ 94 στο Τυμπάκι

Έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ 94 νίκησε στο γήπεδο Τυμπακίου με το ευρύ σκορ 1-7 την Πυργιώτισσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά τα παιχνίδι, καθώς κατάφεραν μόλις στο 8΄να προηγηθούν με γκολ που σημείωσε ο Καλαϊτζάκης, για να έρθει λίγο αργότερα  η απάντηση της γηπεδούχου με τον Καρταλιανάκη να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1.
Από εκείνο το σημείο ο ΟΦΗ 94 κυριάρχησε και ανέκτησε στο 26΄ το προβάδισμα με γκολ του  Καλαϊτζάκη, για να έρθει στο 40’ ο Νοικοκυράκης να κάνει το 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν και πάλι ιδανικά, καθώς στο 48΄ οΝοικοκυράκης πέτυχε το 1-4, για να έρθει λίγα λεπτά μετά ο ίδιος παίχτης να σημειώσει το 3ο προσωπικό γκολ και  να «γράψει» έτσι το 1-5.
Η ομάδα του Ζαχαρία Νοικοκυράκη συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο καταφέρνοντας έτσι να πετύχει άλλα δυο γκολ, αρχικά με τον Λαζίδη να σημειώνει το 1-6 και λίγο μετά με το 3ο προσωπικό του ο Καλαϊτζάκης να διαμορφώνει το τελικό 1-7.

 

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λενιδάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Μπερμπερι, Σαριδάκης, Μακρυδάκηςμ Τσαλαπάτης, Καρταλιανάκης, Κιόσια

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Μουκομετάϊ, Κουρίνος, Ζερβάκης, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης, ΚαλαΪτζάκης, Νοικοκυράκης, Σκουλάς, Κουτεντάκης

 

Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ ’94 σε ΑΟΤ, Πυργιώτισσα και φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς

Άψογη φιλοξενία γνώρισε η αποστολή του ΟΦΗ 94 το Σάββατο το απόγευμα στο Τυμπάκι, ευχαριστώντας όσους συντέλεσαν σε αυτήν.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ζαχαρία Νοικοκυράκη αναφέρει σχετικά:

«Η διοίκηση του ΟΦΗ ’94 ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΑΟΤ και της Πυργιώτισσας, όπως και τον φίλαθλο κόσμο, για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο Τυμπακίου στον αγώνα Πυργιώτισσα-ΟΦΗ ’94 και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου».

 

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις  που έκαναν στο φακό του Mesaralive.gr οι προπονητές των δυο ομάδων

Loading

Read Previous

Γέλια μέχρι δακρύων στα social με το νέο φόρο στον καφέ (pics)

Read Next

Το πρώτο e-λεκτρονικό αστυνομικό τμήμα. 70 υπηρεσίες με ένα κλικ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular