• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια

Στο Βενιζέλειο 11χρονο παιδάκι με τη μητέρα του μετά το τροχαίο στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά

«Ράγισαν» και οι πέτρες στο ΠΑΓΝΗ… Ενός λεπτού σιγή από τους χειρουργούς στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Hράκλειο: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, «χτύπησε» δίκυκλο και εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες

Σεισμοί: Ενημερωνόμαστε και διατηρούμε την ψυχραιμία μας (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηρακλείου – Μεσαρά – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Ηρακλειώτισσα μένει σπίτι και ράβει ιατρικές μάσκες!

Συγκλονιστική είναι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μιας Ηρακλειώτισσας, να ραφτούν ιατρικές μάσκες, που τόση ανάγκη έχουν τα νοσοκομεία και οι δομές σε όλη τη χώρα.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη η Ελευθερία Νιονάκη, διοικητική υπάλληλος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook και μέσα σε λίγες ώρες το inbox γέμισε από πρόθυμους, άνδρες και γυναίκες να βοηθήσουν στην προσπάθεια!

Η σπίθα έγινε πυρκαγιά προσφοράς μέσα σε λίγες ώρες, είπε συγκινημένη η κα Νιονάκη, προσθέτοντας ότι ζητούνται επιχειρηματίες που θα προσφέρουν το βαμβακερό ύφασμα που απαιτείται. Μέχρι στιγμής έχουμε την γενναιόδωρη προσφορά του κου Γιάννη Καλυκάκη”, τόνισε.

Η ομάδα καινοτομεί καθώς παίρνοντας συμβουλές από γιατρούς και νοσηλευτές, οι μάσκες ράβονται με θήκη, ώστε να τοποθετείται “φίλτρο” που προστατεύει καλύτερα αυτούς που τις φορούν.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει και να βοηθήσει στην προσπάθεια μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 6940-744554.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Ελευθερία Νιονάκη και η 10χρονη κόρη της, μπήκαν σε εθελοντική καραντίνα, καθώς η ίδια λόγω της φύσης της δουλειάς της στο ΕΛΜΕΠΑ είχε έρθει σε επαφή με φοιτητές και θεώρησε καλό να προφυλαχθεί.

 

Πηγή

    Read Previous

    Ο Ν. Λυγερός στον Dreamfm: O Κορονοϊός, Έβρος και τα ενεργειακά

    Read Next

    Με 20 κρούσματα κορονοϊού το “Ελ. Βενιζέλος” της ΑΝΕΚ παραμένει «εγκλωβισμένο» έξω από το λιμάνι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular