• 7 Φεβρουαρίου, 2025

“Τρελή” πορεία αυτοκινήτου λόγω ολισθηρότητας στο 2ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου – Σε σοκ ο οδηγός

Και δεύτερο τροχαίο στο ίδιο σημείο σε λίγες μέρες…

trox

 

Σε κατάσταση σοκ είναι ο νεαρός οδηγός ενός Ι.Χ αυτοκινήτου του οποίου το όχημα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ακολούθησε “τρελή” πορεία για περισσότερα από 100 μ. για να καταλήξει να “καρφωθεί” σε δέντρο.

 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7 στο 2ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου ενώ ο νεαρός οδηγός “είχε άγιο” καθώς δεν έπαθε τίποτα.

troxaio2

Ευτυχώς το αυτοκίνητο έκανε περιστροφές στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μην εμπλακεί άλλο όχημα ενώ δεν υπήρχε ούτε συνοδηγός.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ο οδηγός διεκομίσθη προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Την Παρασκευή παρόμοιο τροχαίο είχε σημειωθεί στο 3ο χλμ Μοιρών – Τυμπακίου στο οποίο η οδηγός είχε τραυματιστεί σοβαρά.(δείτε εδώ)

 

 

 

 

http://www.cretalive.gr/

    Read Previous

    O Γεροπόταμος παρουσιάζει φαινόμενα πλημμύρας στην περιοχή του Πετροκεφαλίου, αλλά και στην περιοχή της Φαιστού(Φωτογραφίες)

    Read Next

    Συναγερμός για φωτιά σε νταλίκα στην εθνική οδό

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular