Αδιανόητη τραγωδία: Η 7χρονη Ιωάννα κοιμήθηκε και δεν… ξύπνησε ποτέ..
nekrofora2

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται η 7χρονη Ιωάννα. Ξεψύχησε στον ύπνο της σε μία ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κομοτηνή.

Η μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, κοιμήθηκε αλλά δεν ξύπνησε ποτέ. Την ιατροδικαστική εξέταση διενήργησε ο Νικόλαος Κιφνίδης, διαπιστώνοντας πρόβλημα στα νεφρά της 7χρονης. Ενημερώθηκε από την οικογένεια ότι η μικρή μαθήτρια εμφάνισε το πρόβλημα πριν περίπου τέσσερα χρόνια και μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σε ιδιωτική κλινική.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως η μικρούλα ενώ κοιμόταν παρουσίασε παλινδρόμηση ούρων από την ουροδόχο κύστη προς τα νεφρά, των οποίων η λειτουργία διακόπηκε, με συνέπεια την υπεραύξηση του καλίου και την πρόκληση ανακοπής της καρδιάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοριτσάκι πέθανε

Πάντως ο ιατροδικαστής έλαβε όλα εκείνα τα ευρήματα που απαιτούνται για να διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις, αποστέλλοντας τα σε εργαστήριο στην Θεσσαλονίκη. Από το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού ελήφθησαν ιστοτεμάχια για να αποσταλούν για εξέταση, προκειμένου να συνταχθεί πλήρης ιατροδικαστικός φάκελος.

Η κηδεία έγινε χθες στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής των Κοιμητηρίων Κομοτηνής, με την οικογένεια της τους γονείς της, τους παππούδες και τους θείους να θρηνούν για την απώλεια της μικρής τους Ιωάννα. Θερμά συλλυπητήρια.