Αυτές οι ολόιδιες δίδυμες θέλουν ταυτόχρονα παιδιά από τον… ίδιο άντρα (pics Video)
didimes

Η Άννα και η Λούσι Ντεσένκ μοιράζονται το κρεβάτι και το αγόρι τους – Εχουν ξοδέψει πάνω από 250.000 δολάρια σε επεμβάσεις αισθητικής, ώστε να γίνουν όσο πιο… ίδιες γίνεται

Πήγαν ένα επίπεδο… παρακάτω τον όρο «ομοζυγωτικά δίδυμα» δυο αδερφές από την Αυστραλία, όταν δήλωσαν σε τηλεοπτικό κανάλι πως επιδιώκουν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα, από τον ίδιο άντρα, ώστε να μοιάζουν όσο γίνεται κατά την εγκυμοσύνη.

Η Άννα και η Λούσι Ντεσένκ είναι 30 ετών, γεννήθηκαν στο Περθ και εδώ και αρκετό καιρό έχουν το ίδιο αγόρι. Τώρα δηλώνουν αποφασισμένες να κάνουν ταυτόχρονα παιδί, ώστε τα σώματά τους να συνεχίσουν να μοιάζουν.

Οι δύο γυναίκες έχουν σκοπό της ζωής τους να μην διαφέρουν καθόλου και για το σκοπό αυτό έχουν ξοδέψει περί τα 250.000 δολάρια, ώστε να το επιτύχουν: «Αν η μία περπατήσει μερικά μέτρα, τότε πρέπει να το κάνει και η άλλη, καθώς πρέπει να κάψουμε τις ίδιες θερμίδες» λέει η Λούσι στην συνέντευξη και συνεχίζει: «Η διατροφή μας είναι η ίδια, το φαγητό μας πρέπει να είναι ίδιο. Μετράμε ακόμα και το νερό, πίνοντας από ίδιο ποτήρι».

Αν και δεν δηλώνουν έτοιμες να γίνουν μητέρες από τώρα, εν τούτοις ξεκαθαρίζουν πως όταν το κάνουν θα γίνει ταυτόχρονα…