Αυτή η Γυναίκα είναι Έγκυος σε Δίδυμα, αλλά οι Γιατροί Βλέπουν κάτι Παράξενο στον Υπέρηχο της…
2-29

Όταν η Lisa και ο σύζυγός της έμαθαν πως ευλογήθηκαν με δίδυμα, δεν περίμεναν ποτέ την ανατροπή που τους επιφύλασσαν.
Οι γονείς δεν άργησαν να μάθουν πως η River και η Piper ήταν σπάνια μονοχοριακά μονοαμνιακά δίδυμα, ή αλλιώς δίδυμα “ΜΟΜΟ”. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου τα μονοζυγωτικά δίδυμα μεγαλώνουν στον ίδιο αμνιακό σάκο. Επιπρόσθετα, τα δίδυμα αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να μπλεχτούν οι ομφάλιοι λώροι τους. Καθώς μεγάλωναν τα έμβρυα, ο ένας ομφάλιος λώρος τυλιγόταν γύρω από τον άλλο. Τα δίδυμα ΜΟΜΟ αποτελούν το ένα τοις εκατό στις δίδυμες εγκυμοσύνες.

Μόλις πέντε μηνών έγκυος, η Lisa μπήκε στο νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν στενή παρακολούθηση. Στο παρακάτω βίντεο η Lisa προσκαλεί τους θεατές να δουν το ταξίδι της εγκυμοσύνης της, όλα τα πάνω και τα κάτω της καθώ έφτανε στον προορισμό της.

Από το αντίο που έπρεπε να πουν στον αγαπημένο τους γέρικο σκύλο μέχρι τη γέννηση των μωρών, ως τις έξι εβδομάδες που πέρασαν στη μοντάδα εντατικής θεραπείας των νεογνών, είναι ένα συναρπαστικό και συγκινητικό βίντεο.

Μέχρι το τέλος, κρατούσαμε την αναπνοή μας και προσευχόμασταν να πάρει η Lisa τα μικρά θαυματάκια της στο σπίτι.

πηγή : diaforetiko

– See more at: http://newsup.gr/afti-gyneka-ine-egkyos-se-didyma-alla-giatri-vlepoun-kati-paraxeno-ston-ypericho-tis-2/#sthash.5NKQtPz6.dpufhttp://newsup.gr/afti-gyneka-ine-egkyos-se-didyma-alla-giatri-vlepoun-kati-paraxeno-ston-ypericho-tis-2/