Αυτή είναι η διάδοχός του Βορειοκορεάτη ηγέτη;; Η 30χρονη αδερφή του που τρέμουν όλοι
Ποια είναι η Κιμ Γιο Γιονγκ,φερόμενη διάδοχός του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν;

Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.Την ίδια στιγμή αγνωστη για πολλούς είναι η αδερφή και φερόμενη διάδοχος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ομάδα ιατρικών επιστημόνων στην Βόρεια Κορέα απέστειλε το Πεκίνο, ώστε να παράσχουν συμβουλές για την κατάσταση της υγείας του Βορεοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόγκ Ουν, όπως ανέφεραν στο Reuters εμπιστευτικές  πηγές.

Μοιραία η συζήτηση για την διαδοχή του έχουν ξεκινήσει και το όνομα της πανέμορφης, Kim Yo-jong, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η 31χρονη Υο, είναι το δεξί χέρι του αδερφού της και δεν είναι λίγοι που την συγκρίνουν με τον Kim αναφερόμενοι σε εκείνη ως «alter ego» του.

H πανέμορφη Υο έχει αναλάβει πλέον ηγετικό ρόλο στο καθεστώς του αδερφού της, σύμφωνα με τον Guardian, κάνοντας λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της.

Η Υο έκανε την πρώτη της πολιτική εμφάνιση τον περασμένο μήνα, όταν με ανακοίνωσή της τόνισε πως η «Νότιος Κορέα είναι απλά ένα φοβισμένο σκυλί που γαυγίζει», σχετικά με μια πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας που έφερε τις αντιδράσεις της Σεούλ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η «προαγωγή» της Yo, ίσως κρύβει και την επόμενη ημέρα στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντά του ενώ εδώ και χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα αλλά και να πάσχει από διαβήτη!

Δείτε την Kim Yo-jong:

Αυτή είναι «η πριγκίπισσα της Βόρειας Κορέας», η Kim Yo-jong.

Η 31χρονη είναι το δεξί χέρι του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, η Γιο φέρεται να έχει παντρευτεί το 2014 με τον οικονομολόγο Choe Song.

Άλλες πηγές τονίζουν ότι είναι ερωτευμένη με έναν σωματοφύλακα, ενώ άλλες ότι είναι ελεύθερη και χωρίς παιδιά. Παρόλα αυτά έχει εμφανιστεί με δαχτυλίδι στον παράμεσό της.

Όπως και τα αδέλφια της, η Γιο πήγε σχολείο στη Βέρνη. Φοίτησε στο δημόσιο σχολείο Liebefeld-Steinhölzli, όπως και ο Κιμ Γιονγκ Ουν και έμενε σε ένα απλό διαμέρισμα κοντά στο σχολείο. Είχε το ψευδώνυμο Πακ Μι Χιάνγκ, ενώ έκανε μαθήματα μπαλέτου.

Η Γιο λέγεται ότι είναι «τα μάτια και τα αυτιά» του αδελφού της, έχοντας ζήσει για αρκετό καιρό σε απομόνωση μαζί του, όταν σπούδαζαν μαζί στην Ελβετία.

Την αποκαλούν «Ιβάνκα της Πιονγκγιανγκ» για το στιλάτο ντύσιμό της και τα ακριβά γούστα της.

Διατηρεί τις ίδιες σκληρές γραμμές όπως ο αδερφός της.

 

Πηγή