Αυτοί είναι οι λόγοι που παραιτήθηκε ο Καϊμακάμης από την υπόθεση Παντελίδη. (Απίστευτο παρασκήνιο)
pantelidis-1

Πρώτα από όλα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό! Τι εστί Καϊμακάμης; Καϊμακάμης σημαίνει Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας που είχε σαν παιδί του τον Παντελίδη.
Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, που τον ανέδειξε, που τον στήριζε σαν παιδί του.Αυτός, ο Μπερτάκης δηλαδή, πρότεινε τον Καϊμακάμη που τον πιστεύει απόλυτα και όχι άδικα.
Οι πληροφορίες του youweekly.gr λένε, ότι οι σχέσεις πλέον Μπερτάκη και οικογένειας Παντελίδη, δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο… Έχουν ψυχρανθεί και δύσκολα επανέρχονται. Μάλιστα, εδώ θα σας αποκαλύψουμε και κάτι που δεν γνωρίζει κανείς…

Ο Μπερτάκης πρότεινε να πληρώσει την κηδεία Παντελίδη και όλα τα έξοδα, η οικογένεια όμως αρνήθηκε, ο Μπερτάκης δεν πλήρωσε το γραφείο κηδειών, αλλά μέχρι και σήμερα από ότι μαθαίνουμε ο λογαριασμός από την κηδεία είναι ανοιχτός, δεν έχει πληρωθεί ακόμη.
Γι αυτό τον λόγο μαλιστα, το γραφείο που ανέλαβε το μνημόσυνο ήταν διαφορετικό από αυτό που ανέλαβε την κηδεία!!!
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο λογαριασμός δεν θα τακτοποιηθεί, απλά είναι σε μια εκκρεμότητα που η οικογένεια θα λύσει όταν βρει τον χρόνο και την ηρεμία.
Πάμε τωρα στο ζουμί…

Γιατί έφυγε από την υπόθεση ο κύριος Καϊμακάμης; Τι διαφορετικό πίστευε από την οικογένεια Παντελίδη; Ο κύριος Καϊμακάμης εκτιμούσε ότι η υπόθεση δεν χρειαζόταν να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη 2,75mg/l και το DNA δεν άφηνε περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε ξεκινήσει επαφές με τους άλλους δικηγόρους, από την οικογένεια Αρναούτη και Κυριάκου, για μια σοβαρή πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.
Σε αυτό διαφώνησε κάθετα η οικογένεια Παντελίδη. Επιμένουν στην γραμμή «δεν οδηγούσε ο Παντελής» «να λάμψει η αλήθεια» όλα αυτά, κόντρα σε όλα τα πορίσματα, τροχαίας, πυροσβεστικής, DNA ,ιατροδικαστών… Γιατί όμως η οικογένεια Παντέλιδη δεν θέλει έναν τίμιο συμβιβασμό. Άγνωστο! Αυτό είναι το αντικείμενο ενός άλλου ρεπορτάζ…