Αυτό είναι το πραγματικό – φρικτό πρόσωπο της ανορεξίας! 22χρονη κοπέλα μια ανάσα από τον θάνατο…(σκληρές εικόνες)
04c61853420cc0537133ed4cfc8b5104

Πρόκειται για μία από τις μάστιγες που βασανίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το όνομα της; Νευρική ανορεξία…

Και ναι, σίγουρα, θα έχεις διαβάσει χιλιάδες άρθρα για το τι είναι και πως προκαλείται… ωστόσο, η Χάνα Κόεστλερ από την Αυστρία είναι το πραγματικό πρόσωπο αυτής της αρρώστιας!

Hannah-Koestler-3.jpg

Και αυτό γιατί η 22χρονη κοπέλα κόντεψε να χάσει την ζωή της καθώς έφτασε να ζυγίζει μόλις… 31 κιλά! Ο λόγος; Η ανασφάλεια για το σώμα της την οδήγησε να τρώει… τρία κράκερ την ημέρα!!!

Hannah-Koestler-2.jpg

Για καλή της τύχη, εκείνη γλίτωσε από τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας και πλέον έχει ένα φυσιολογικό βάρος, τρέφεται κανονικά ενώ ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Hannah-Koestler-1.jpg

Ωστόσο, έχει ξεκινήσει έναν σπουδαίο πόλεμο… έναν πόλεμο με την συγκεκριμένη ασθένεια! Για αυτό το λόγο δημοσιεύει σοκαριστικές φωτογραφίες του αποστεωμένου της εαυτού και μοιράζεται τις λεπτομέρειες για την «Οδύσσειά» της, που είχε αίσια κατάληξη.

Hannah-Koestler.jpg

«Ξέρω ότι οι φωτογραφίες που δημοσίευσα είναι σοκαριστικές, ωστόσο δεν πρέπει να κρυβόμαστε από την αλήθεια. Η ανορεξία είναι μια σκληρή αρρώστια που ρημάζει το κορμί και το μυαλό. Ελπίζω αυτές οι σκληρές εικόνες να ενθαρρύνουν όσες κοπέλες πάσχουν από αυτή να ζητήσουν βοήθεια. Κοιτάζοντας τον εαυτό μου όπως ήταν τότε μου ξυπνούν άσχημες αναμνήσεις, ωστόσο σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ» δήλωσε.

ImageHandler.jpg

 

 

 

 

 

 

 

athensmagazine.gr