Αυτός είναι ο Κρητικός πού έκλεψε την καρδιά της Ελεονόρας (Εικόνες)
7727_gianis_athitakis_eleonora_zoyganeli_2992016800

Στο Ηρώδειο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύντροφό της Γιάννη Αθητάκη, σε μία από τις επιλεγμένες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη είναι εδώ και έναν χρόνο μαζί με τον Κρητικό Γιάννη Αθητάκη. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Εντίθ Πιάφ» του Εθνικού Θεάτρου.

Ο γοητευτικός σύντροφός της έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ως εκπρόσωπος της χώρας μας σε διεθνή διαγωνισμό είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

«Υπάρχουν πολλοί έρωτες στη ζωή μας ή ένας και μοναδικός; Νομίζω ότι θα βρούμε αρκετούς ανθρώπους που μπορεί να μας ενθουσιάσουν, να μας θυμίσουν τον έναν και μοναδικό έρωτα, άλλα ο έρωτας, έτσι όπως τον εκφράζει ο Πλάτωνας στο “Συμπόσιο”, είναι ένας: αυτό το άλλο μισό που έρχεται και κολλάει σ’ εκείνη την πλευρά που σου έλειπε και σε συμπληρώνει», είχε πάει παλαιότερα ο Γιάννης Αθητάκης όταν είχε ερωτηθεί για τον έρωτα.

Ο γοητευτικός Γιάννης γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης, και είναι μοντέλο και ηθοποιός. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ το 2006 κέρδισε τον τίτλο του Mr Manhunt Greece. Ο τίτλος αυτός του χάρισε προτάσεις συνεργασίας στο εξωτερικό και βέβαια του ανοίξε το δρόμο και στο εγχώριο modeling.

athitakis1Το 2006, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός, όταν εμφανίστηκε στο 44ο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Mega “Στο Παρά 5 (2005)”. Το 2007, εμφανίστηκε στη σειρά φαντασίας του Mega “Γοργόνες”, και το 2008, στις σειρές “Ποιος Μας Πιάνει!” (Mega), “Ματωμένα Χώματα” (Alpha), και “7 Ζωές (Ant1).

Το 2011, έκανε και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους, στην κωμωδία “”Το Έτερον Ήμισυ”.

Αυτός είναι ο Κρητικός πού έκλεψε την καρδιά της Ελεονόρας !
Αυτός είναι ο Κρητικός πού έκλεψε την καρδιά της Ελεονόρας !
Αυτός είναι ο Κρητικός πού έκλεψε την καρδιά της Ελεονόρας !

Πηγή: iefimerida.gr