Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου…
mrworld9_0

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ο νικητής επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή η οποία σύγκρινε την ομορφιά και τα ταλέντα όλων των υποψηφίων. «Νιώθω τόσο προνομιούχος, αλλά και μια ταπεινότητα που είμαι νικητής. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι ως τώρα και ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ινδός ηθοποιός και μοντέλο, Rohit Khandelwal, κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο για το 2016 στα ανδρικά καλλιστεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο νεαρός δεν είχε βλέψεις να συμμετάσχει στο διαγωνισμό πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την ηθοποιία, αλλά αργότερα όταν πήρε την απόφαση, εργάστηκε σκληρά. Σύμφωνα με τον φωτογράφο Sayan Sur, φίλο του Rohit Khandelwal, ο Mr India πήγε αρχικά στη Βομβάη για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός πριν από 2 χρόνια. Μετά από πολύ αγώνα και σκληρή δουλειά πήρε τελικά ένα μικρό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Tώρα, o 27χρονος θα επιστρέψει στην Ινδία και ελπίζει ότι η νίκη του θα συμβάλει στη βελτίωση του προφίλ του κι έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερους ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο ίδιος έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη χώρα του. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος άνδρες από όλο τον κόσμο και ανταγωνίστηκαν μεταξύ άλλων στη μόδα και το στυλ, στην τεχνολογία, τον αθλητισμό και άλλες δεξιότητες.

Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου !
Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου !
Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου !

Πηγή: eirinika.gr