Η αγαμία. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας. Αυτό κι αν είναι το απίστευτο και αληθινό
ginaika esorouxa

Η αγαμία. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας. Αυτό κι αν είναι το απίστευτο και αληθινό. Η ανεραστία, όπως λέμε αγαμία. Να κυκλοφορούν μια χαρά άτομα, ζωντανά και σύγχρονα, που δεν το δροσίζουν.

Ήθελα να ήξερα εάν η κυρία, η σοβαρότατη και αξιοπρεπέστατη, που είπε τα πολύ προσωπικά της στην τηλεόραση, για την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή, δέχθηκε τηλεφωνήματα από άνδρες. Και πόσοι της δήλωσαν διαθέσιμοι. Γιατί, όχι. Δεν την αναφέρω προσωπικά, μην πέσουμε σε λούκι φτηνού κουτσομπολιού. Η δημόσια τοποθέτησή της επώνυμης κυρίας, ισορροπημένος άνθρωπος, πετυχημένη επαγγελματίας, όχι κάποιο τσόκαρο, μας δίνει την αφορμή να προσεγγίσουμε ακαδημαϊκά και κάργα τολμηρά το ζήτημα.

Μιλάνε οι ορμόνες, ρε. Σύμφωνοι, το ερωτικό πάθος, η σεξουαλική επιθυμία έχει χρονολογία λήξεως, αλλά μια γυναίκα στα 40 και στα 50 είναι ακόμα στα χάι της. Επαρκέστατη για ονειρικό έργο στο κρεβάτι. Για σκηνικά αλησμόνητα. Να τα κουβαλάς στη θύμησή σου μια ζωή.

Η κυρία, λοιπόν, είπε ότι έχει να κάνει σεξ κάποια χρόνια. Φοβερό. Μόνο να το σκέπτεσαι. Να περνάνε τα χρόνια σε κάποιον, σε κάποια χωρίς να το κάνει. Κι όμως συμβαίνει! Ακόμα και γυναίκες που μετράνε, το έχουν ξεχάσει. Δεν έχουν φαντασιώσεις. Είναι αδιάφορες, μάλιστα κάποιες σχεδόν έχουν αποστροφή στο σεξ. Γιατί; Κάτι φταίει. Οι ίδιες. Οι μαλάκες οι άνδρες. Τι;

Βγαίνει με κάποιον η κυρία και ο δικός σου είναι ερασιτεχνική κατηγορία. Ο απροπόνητος. Και δεύτερο πράμα. Δεν προσφέρει ποιότητα, σεξουαλική ικανοποίηση στην άλλην. Μήπως φταίει η κυρία. Το έργο θέλει δύο παίκτες, έστω και με διαφορετικό ρόλο. Δεν είναι one man show.

Το 60% των γυναικών καταφεύγει στον αυνανισμό. Μιλάμε για δεδομένα σύμφωνα με έρευνες επιστημονικές. Γκάλοπ δεν γίνονται μονάχα αν κάποιοι μαλάκες θα ψηφίσουν π.χ. Σύριζα και Χρυσή Αυγή. Ποτάμι και Λεβέντη. ΚΚΕ και ΝΔ. Τα ευρήματα στη σχέση με το σεξ, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, είναι και γαμώ αποκαλυπτικά. Το 47% των γυναικών στις ηλικίες 23-24 ετών έχει αποχή από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.

Ρε, εμείς στα χρόνια μας, σ’ αυτές τις ηλικίες, είχαμε τόσες κάψες, που επιτόπου σηκωνότανε το εργαλείο με το που βάζαμε το χέρι στην τσέπη. Μια ανεπαίσθητη επαφή και ο δικός σου σκέτος ιστός σημαίας σε ημέρα εθνικής γιορτής.

Επιστροφή στην έρευνα. Το 70% των γυναικών δεν βρίσκουν σύντροφο. Δεν το καταλαβαίνω. Οι άνδρες την έχουν κόψει την μαλαπέρδα; Σταμάτησαν να έχουν σηκωμάρες. Αν είναι έτσι, πως αλλιώς εκτός από το τρίψιμο, το αυτοτρίψιμο να τη βγάλει το 70% των γυναικών που μένουν αζευγάρωτες.

apodytiriakias.gr