Κάμερες σε όλα τα Κέντρα Υγείας, μετά το απαράδεκτο περιστατικό στις Μοίρες

Λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών των Κέντρων Υγείας, η 7 ΥΠΕ Κρήτης. Οι κάμερες είναι πλέον θέμα ημερών, όπως δήλωσε χθες στην εκπομπή «Πρωινή Πτήση» του Dream 90,7, o Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Δημήτρης Αγαπίου.
Όπως είπε ο κ. Αγαπίου, καταδικάζοντας την απαράδεκτη επίθεση συνοδού ασθενή σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, μέλημα της ΥΠΕ Κρήτης είναι και η ασφάλεια των εργαζόμενων αλλά και των επισκεπτών. Έτσι ανακοίνωσε ότι ήδη η ΥΠΕ Κρήτης πήρε απόφαση για την τοποθέτηση καμερών σε εξωτερικούς χώρους, είσοδο έξοδο και χώρο στάθμευσης σε όλα τα Κέντρα Υγείας, μεταξύ αυτών και των Μοιρών, αφού εδώ και μία διετία αυτό επιτρέπεται βάση νόμου, ενώ διερευνάται για το αν μπορούν να μπουν κάμερες και στους χώρους αναμονής.
Επίσης ο κ . Αγαπίου, ανέφερε ότι στο επόμενο 15νθήμερο θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτό το σοβαρό θέμα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Μεσαρίτες για δωρεά χρημάτων όσον αφορά την τοποθέτηση καμερών στο ΚΥ Μοιρών.

Loading