Αγόρασε ένα τζιν από το διαδίκτυο έκρυβε μία… αηδιαστική έκπληξη
tzin

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία νοσοκόμα, η οποία αγόρασε online ένα τζιν παντελόνι αξίας περίπου 100 ευρώ από κατάστημα της Βρετανίας.

Η Κριστίν Έβανς παρήγγειλε το παντελόνι που ήθελε από το κατάστημα Nordstrom, όμως όταν έφτασε η παραγγελία μέσα στην τσέπη του παντελονιού βρήκε ένα φορεμένο και βρώμικο στρινγκ, που ένας θεός ξέρει πώς βρέθηκε εκεί,

Σαστισμένη από το αναπάντεχο γεγονός η νοσοκόμα διαμαρτυρήθηκε με ανάρτησή της στο Twitter στην οποία ανέφερε: «Έπειτα από πολλά χρόνια που είμαι πιστή πελάτισσα του καταστήματος ήρθα προ εκπλήξεως από την έλλειψη υπηρεσιών σας, ΄οταν έλαβα το τζιν που είχε στην μπροστινή του τσέπη ένα βρώμικο και φορεμένο στρινγκ. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και οι απαντήσεις δεν ήταν ανάλογες του επιπέδου της εταιρείας».

Η Κριστίν αγόρασε το παντελόνι από την ιστοσελίδα αγορών HeyBurn, καθώς δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Nordstrom. Η ίδια τόνισε πως το γεγονός ότι το βρώμικο εσώρουχο βρισκόταν στο πακέτο της είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία από τέτοια αντικείμενα.

Η Nordstrom πάντως προσφέρθηκε να αντικαταστήσει το παντελόνι στην νοσοκόμα, ενώ ερευνά το πώς το βρώμικο αυτό στρινγκ κατέληξε στην τσέπη ενός ολοκαίνουργιου παντελονιού.