Οι άγραφοι νόμοι της φυλακής: Δείτε τι έκαναν οι κρατούμενοι στον παιδοκτόνο πατέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το παιδί του! (PHOTOS)
bb749c31517e927ed59569eaa9a44a04

Άσχετα με τις δικές μας προκαταλήψεις και στερεότυπα, οι φυλακισμένοι γενικά ακολουθούν αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς – που σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα κάνουν.

Για παράδειγμα, δεν πρέπει να τα βάζουν με μικρά παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι οι παιδόφιλοι και όσοι έχουν σκοτώσει παιδιά δεν προσαρμόζονται εύκολα στις περισσότερες φυλακές.

Σοκαριστικό, έτσι;

91

Το 2010, ένας άντρας με το όνομα Daniel Wilson συνελήφθη για τον φόνο του 7 μηνών παιδιού του και δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Είχε ξυλοκοπήσει το μωρό του μέχρι θανάτου, του είχε ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και του είχε αφήσει πολλά κατάγματα και μελανίες.
Παραδέχτηκε ακόμη ότι το πέταξε πάνω σε έναν πάγκο με το κεφάλι στο σπίτι ενός συγγενή του – ήταν δηλαδή ένας απαίσιος άνθρωπος.

 

92

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Wilson δήλωσε ένοχος για φόνο δευτέρου βαθμού και στάλθηκε στο σωφρονιστικό κέντρο Potosi.

Κατά σύμπτωση, πρόσφατα βρέθηκε νεκρός, σκοτωμένος στο κελί του από τους συγκρατούμενούς του, με τραύματα στον εγκέφαλο, κατάγματα στο κρανίο και πολλές μελανιές. Ειρωνεία;

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτό συνέβη επειδή οι κρατούμενοι πήραν την δικαιοσύνη στα χέρια του ή λόγω ενός καβγά που ξέφυγε.

Είναι προφανές ότι το τωρινό σωφρονιστικό σύστημα δεν είναι και το πιο σωστό, αλλά μέχρι κάτι άλλο να βρεθεί ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο, αυτά θα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές…