Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί διαλύονται…
Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί διαλύονται

Οι διαρκείς ανατροπές, οι αναπάντεχες και δραματικές εξελίξεις είναι τα μυστικά της επιτυχίας της δημοφιλούς σειράς Άγριες Μέλισσες. Αν και τα spoilers δεν αρέσουν στους δημιουργούς βγαίνουν προς τα έξω και το κοινό περιμένει να τα δει στη μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά το επόμενο spoiler αφορά στην οικογένεια των Σεβαστών, η οποία αυτή τη φορά βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυτης διάλυσης, η οποία αυτή τη φορά μπορεί να είναι και οριστική.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, αρχικά, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος τον πρόδωσε στην υπόθεση με την βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας επιβεβαιώνει πως έμεινε 6 χρόνια στην απομόνωση εξαιτίας του γιου του και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος αλλάζει στάση στις Άγριες Μέλισσες και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί, η Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές.

Ο Δούκας αρπάζει από το τμήμα ένα έγγραφο που τον ενοχοποιεί και η Ανέτ τον προδίδει. Αυτή τη φορά δεν θέλει να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημά του.
Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ εκείνος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ξανά τη σχέση του με τον Κωνσταντή. Ο ίδιος αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, η χαρά τους στις Άγριες Μέλισσες, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Κωνσταντής συγχωρεί την Δρόσω, όμως, την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος κάνει μια συμβιβαστική πρόταση στην Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο. Παράλληλα, κάνει και στον Μιλτιάδη μια απρόβλεπτη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα του, η οποία φέρνει όμως νέες φουρτούνες στους Σεβαστούς.

Πλέον, τίποτα στις Άγριες Μέλισσες, δεν θυμίζει την άλλοτε ισχυρή και ενωμένη οικογένεια των Σεβαστών. Η Μυρσίνη, ανήμπορη να αντιδράσει, τους βλέπει να διαλύονται.

 

 

protothema.gr