Άγριο ξέσπασμα του Καπουτζίδη για το «Παρά Πέντε» : «Έβγαιναν στα πάνελ κι έλεγαν ότι…»
parapente

Για τη πετυχημένη σειρά στο «Παρά Πέντε», μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε με τι σκέψεις βλέπει πια τη σειρά είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι τα backstage και γελάω. Χαίρομαι που βλέπω στον δρόμο παιδιά, που τότε ήταν αγέννητα, να παρακολουθούν σήμερα τη σειρά, με την ίδια χαρά και τρέλα που είχαν τα παιδιά τότε, το 2005-2007. Επιβεβαιώνεται αυτό που πίστευα από τότε, και που πολλοί μάλιστα έβγαιναν στα πάνελ κι έλεγαν ότι «το “Παρά Πέντε” είναι μία μόδα που θα ξεφτίσει τον άλλο μήνα» -δεν ξέρω πού είναι σήμερα αυτοί και τι κάνουν- ότι αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει. Και η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος δεν θα στερέψει. Ήδη μεγαλώνει κι άλλη γενιά με αυτό το σίριαλ, μέχρι να γίνει σαν τις ελληνικές ταινίες που μεγαλώσαμε». 

Ακόμη, ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι έχει κάνει καλή τηλεόραση, ενώ είπε: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι. Το πιστεύω. Γι’ αυτό συνεχίζω και κάνω τηλεόραση. Επειδή νιώθω ότι, όσοι πιστεύουν στην καλή τηλεόραση, πρέπει να μείνουν σ’ αυτήν. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω, δεν θα την κουτσουρέψω, για να γράφω μόνο ή να παίζω. Αλλά, πιστεύω ότι είμαι στα όμορφα κομμάτια της τηλεόρασης».

 

 

 

 

youweekly.gr