Άγριος ξυλοδαρμός 47χρονου με μαγκούρες … μέσα στην επιχείριση του!
Στον απόηχο της δίκης για τη δολοφονία Προβιδάκη, άλλο ένα περιστατικό ωμής βίας με μαγκούρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία  

199-620x330

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στην επιχείριση του  έπεσε το βράδυ της Πέμπτης ένας 47 χρονος άνδρας στην Πυργού Μαλεβιζίου. 

Οι δράστες δε δίστασαν να μπουν στο ελαιουργείο του 47χρονου και να του επιτεθούν με μαγκούρες, φέροντας του πολλαπλά χτυπήματα στα χέρια, στο σώμα και στο κεφάλι.

Το θύμα βρήκε τη δύναμη να οδηγήσει με το αυτοκίνητο του μέχρι το ΑΤ Αγίου Μύρωνα και να υποβάλει μήνυση, ενώ αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι δράστες της επίθεσης είναι γνωστοί του 47χρονου επιχειρηματία, ο οποίος έχει ήδη υποβάλλει ονομαστική μήνυση στο Α.Τ. Αγίου Μύρωνα εναντίον τους. Πρόκειται για πατέρα με τους δυο γιους του, ενώ ο τέταρτος εργαζόταν στο παρελθόν στην επιχείριση του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι από τα απανωτά χτυπήματα που του κατάφεραν τα 4 άτομα, για το οποίο μάλιστα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Παράλληλα οι δράστες του έφεραν βαθύ τραύμα στο κεφάλι για το οποίο οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 20 ράμματα.

Το θύμα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ οι αρχές αναζητούν τους δράστες της άνανδρης επίθεσης.

 

http://www.youpress.gr/