Άκουσαν παιδικές φωνές από το σπίτι ενός μοναχικού άντρα και κάλεσαν την αστυνομία. Αυτό που ανακάλυψαν; Φρικαλέο!
8596a21903d763ea7fa51c022a282663

Ένας 52χρονος άνδρας από τη Pennsylvania, με το όνομα Kaplan, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο δωρίστηκε σε αυτόν από τους γονείς της.

Οι γονείς του κοριτσιού αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και έτσι ζήτησαν από αυτόν βοήθεια. Έτσι για αντάλλαγμα, του έδωσαν την 14χρονη κόρη τους.

Το κορίτσι που πλέον είναι 18 χρονών, είπε στην αστυνομία ότι έχουν μαζί δύο παιδιά, ηλικίας 6 μηνών και 3 ετών.

Μια μέρα όμως, ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του Kaplan, αφού ανησύχησε για την υγεία των παιδιών που ζούσαν μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία έπεσε από τα σύννεφα όταν κατάλαβε ότι μέσα στο σπίτι ζούσαν 12 κορίτσια ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών.

Η κοπέλα ήταν πολύ μικρή για να έχει τόσα πολλά παιδιά και εκείνος πολύ γέρος. Κάτι ύποπτο συνέβαινε. Έτσι, πήραν όλα τα ανήλικα τέκνα από το σπίτι για να τα προστατέψουν.

Ο γείτονας είπε: «Τα παιδιά δεν είναι ευτυχισμένα και κάθε φορά που τα βλέπω φαίνονται φοβισμένα».

Ο Kaplan, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα. Κρατείται στη φυλακή με εγγύηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Οι γονείς του κοριτσιού, ισχυρίστηκαν ότι όλα τα παιδιά που ζουν στο σπίτι του Kaplan είναι δικά τους, και συνελήφθησαν με την κατηγορία της εξαφάνισης παιδιών. Η εγγύησή τους, ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η αστυνομία δεν έχει βρει κανένα στοιχείο σχετικά με την ταυτότητα των κοριτσιών. Ερευνούν ακόμη τη γενεαλογία τους και το που μπορεί να βρίσκονται οι πραγματικοί τους γονείς.

Είναι άγνωστο πόσο καιρό τα παιδιά ζούσαν με τον Kaplan.

 

 

 

 

 

Credit: AmericaNow

Πηγή: fanpage