Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ»ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
faistoufaistou

Ο ακροατής μας κ. Θωμάς Μπιμπάκης , ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους  στο «επεισόδιο» στην κεντρική πλατεία Μοιρών  και  τραυματισθείς ,   με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα   του ηλεκτρονικού τύπου με τίτλους : «Άγριο  ξύλο  στην  πλατεία Μοιρών λόγω  προεκλογικής αντιπαράθεσης», «Έπεσαν  μπουνιές για την εκλογές» , «Άναψαν τα αίματα  στις Μοίρες» κλπ μας έστειλε την παρακάτω επιστολή , την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

«24/05/2014

Επιστολή

 

Αίσχος και Ντροπή αν νομίζουν μερικοί ότι μπορούν να σπιλώνουν το όνομα κάθε δημότη για τα δικά τους  σκοτεινά πολιτικά συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομα μου από οποιονδήποτε για κάθε είδους συκοφαντίες, σκοπιμότητες και προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες. Μία καθαρά προσωπική μου διαφωνία για θέματα που μόνο την πολιτική ζωή του τόπου δεν απασχολούν, κατέληξε να γίνεται πρωτοσέλιδο στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ σε χρόνο αστραπή, σήμερα Σάββατο. Μακάρι όλοι αυτοί που ανακατεύουν την προσωπική μου ζωή με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες να είχαν και την ίδια αστραπιαία ανταπόκριση να σκύβουν το κεφάλι πάνω στα προβλήματα της Μεσαράς.

Πήρα το θάρρος να απαντήσω σήμερα και εγώ με τη σειρά μου αστραπιαία γιατί δηλώνω επώνυμα και έντιμα ότι εγώ δεν είμαι μαριονέτα κανενός και τα προσωπικά μου δεν θα γίνουν από κανένα ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ, βούκινο στην τοπική κοινωνία μόνο και μόνο για να κρύψει την ανικανότητά του(τους) να κατέβει στις εκλογές χωρίς να βάζει μπουρλότο στην ζωή του κάθε ευυπόληπτου Μεσαρίτη.

 

Με επίγνωση και ειλικρίνεια,

Θωμάς Μπιμπάκης»