Αληθινή ιστορία: “Έφερα έναν συμμαθητή σπίτι να διαβάσουμε και ξαφνικά…”
fitites fili

Tι εννοείς «η περίοδος της εξεταστικής είναι κατάρα»; Από τη Βάσια*, 22, φοιτήτρια

Το ραντεβού του study group ήταν για το απόγευμα της Κυριακής, δύο μέρες πριν την εξέταση του πιο δύσκολου, για μένα, μαθήματος. Ήμουν στην ίδια ομάδα με την κολλητή μου, Φανή, και τον Γιάννη, τον οποίο γνωρίζαμε μέχρι τότε ελάχιστα και που αν δεν μας τον είχε φορτώσει ο καθηγητής, πιθανότατα δε θα έμπαινε ποτέ στην ομάδα μας. Ούτε και θα κάναμε φανταστικό σεξ.

*ήχος μηνύματος* «Ναι ρε, μην είσαι χαζή, μέχρι να έρθει ο Γιάννης θα έχω φτάσει κι εγώ. Δεν θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε, μην αγχώνεσαι». Μάταια προσπαθούσε η Φανή να με ηρεμήσει· δύο μέρες πριν από την παράδοση της εργασίας και της προφορικής εξέτασης έτρεχε με το φίλο της, τον Κώστα, στη θάλασσα.

Από τη μια, ναι, τη θεωρούσα τελείως ανεύθυνη, ταυτόχρονα όμως τη ζήλευα απίστευτα, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσα να περνάω κι εγώ εξίσου τέλεια. Βλέπεις, υπολόγιζα κι εγώ να είμαι με τον Πέτρο και ανάμεσα στο διάλειμμα από το διάβασμά μου, να αράζουμε, να μαγειρεύουμε και να κάνουμε σεξ μέχρι να μην αντέχουμε άλλο.

Τα σχέδιά μου ωστόσο είχαν ναυαγήσει ως άλλος Τιτανικός, αφού λίγες ημέρες πριν είχα μάθει πως ο –πρώην πλέον– αγαπημένος μου έβγαινε ΚΑΙ με μια άλλη κοπέλα, από το γυμναστήριο! Έτσι, είχα καταλήξει να περάσω το Σάββατό μου αγκαλιά με τις σημειώσεις μου, να τρώω παγωτό και να βλέπω την ταινία My Βlueberry Νights, κλαίγοντας κάθε φορά που ακουγόταν το κομμάτι Mazzy Star (τόσο για το μάθημα που δεν θα περνούσα όσο και για Εκείνον).

Αφού λοιπόν έκανα τα ανάλογα ντροπιαστικά posts σε Instagram και Facebook, τύπου «Υayy,
βλέπω την αγαπημένη μου ταινία» και «Υayy, έχω τελειώσει με το διάβασμα» (#not), για να δω αν θα έχω ανταπόκριση από τον Πέτρο (δεν είχα), αποφάσισα να εκπέμψω SOS στη Φανή, που ήταν καλύτερη από εμένα στο μάθημα της Υδραυλικής. «Θα πω και στον Γιάννη να έρθει, να ξέρεις, στην ίδια ομάδα είμαστε, μην πει ότι τον γράφουμε κιόλας, άσε που νομίζω είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι νομίζουμε» μου απάντησε.

Αυτό το τελευταίο που είχε πει, δεν ξέρω γιατί, με είχε κάνει να σκεφτώ τα χέρια του.Τον είχα προσέξει στο εργαστήριο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αλλά τότε είχα μάτια μόνο για τον Πέτρο και δεν είχα δώσει περισσότερη σημασία. «Κάνε ό,τι θέλεις, αρκεί να διαβάσουμε» ήταν η απάντησή μου και κάπως έτσι βρέθηκα μόνη μαζί του στο σπίτι μου.

Όταν χτύπησε το κουδούνι, ένιωσα λίγο παράξενα, γιατί δεν είχαμε ξαναβρεθεί οι δυο μας. Παρηγορούσα τον εαυτό μου με τη σκέψη ότι όπου να ’ναι θα ερχόταν και η Φανή. «Γιάννη, σώσε με» ήταν η πρώτη κουβέντα που του είπα μόλις άνοιξα την πόρτα κι εκείνος άρχισε να γελάει. «Έχεις πάθει πανικό, ρε; Εσύ χθες δεν έλεγες ότι τελείωσες το διάβασμα και έβλεπες ταινία;» (Όπα, είχε προσέξει το παραλήρημα μου.) «Ε, μωρέ, τώρα, αφού ξέρεις. Θέλεις να σου φέρω κάτι;» κατάφερα να του πω χωρίς να κοκκινίσω και έφυγα για την κουζίνα. «Ωραίο σπίτι», τον άκουσα να λέει, «και ωραίοι δίσκοι». Γύρισα στο σαλόνι και τον είδα να χαζεύει τον πιο αγαπημένο μου απ’ όλους. «Θα βάλεις να τον ακούσουμε;» είπε και κόλλησα για άλλη μια φορά με τα χέρια του έτσι όπως κρατούσε τους Smiths. Δεν μπόρεσα να μη σκεφτώ πώς θα ήταν αν με χάιδευε μ’ εκείνα τα δάχτυλα στην πλάτη. Χμ, μακάρι να αργούσε τελικά η Φανή.

Υπό τους ήχους του The Queen Is Dead, ο Γιάννης προσπαθούσε να με μάθει τι στο καλό είναι πια αυτό το ιξώδες και πώς να αποδεικνύω τους κανόνες που ήθελε ο καθηγητής μας.
Η αλήθεια είναι πως στην αρχή τον πρόσεχα, αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου πάλι να χαζεύει τα καλοσχηματισμένα του δάχτυλα και το χαμόγελό του.

«Θέλεις να κάνουμε ένα διάλειμμα για φαγητό;» τον ρώτησα κοιτάζοντάς τον λίγο πιο έντονα μάλλον απ’ ό,τι είχε συνηθίσει από μέρους μου. «Θα με φας αν σου πω όχι, ε;» είπε. Γέλασα και έσκυψα προς το μέρος του ασυναίσθητα. Με φίλησε σχεδόν αβίαστα στο λαιμό, με κοίταξε για λίγο, χαμογέλασε πονηρά, πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω του. Σοκαρίστηκα λίγο, αλλά παρατήρησα ότι εκείνος είχε ερεθιστεί απίστευτα, όπως κι εγώ, και έτσι δεν χρειάστηκε να πούμε τίποτα περισσότερο. Άρχισε να με φιλάει τόσο τρυφερά που κόντευα να τρελαθώ, και έτσι του ψιθύρισα στο αφτί να πάμε στο κρεβάτι. Δεν προλάβαμε. Με σήκωσε και άρχισε να με γδύνει και να με χαϊδεύει ενώ βρισκόμασταν στον καναπέ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Μικρά βογκητά ξέφευγαν από το στόμα μου, και όταν μου κατέβασε το εσώρουχο και ένιωσα τη γλώσσα του ανάμεσα στα πόδια μου, τελείωσα σχεδόν αμέσως. «Έλα μαζί μου» μου είπε στο αφτί και με οδήγησε στο μπάνιο, όπου είχα ένα μεγάλο καθρέφτη. Εκεί, αφού γδυθήκαμε και οι δύο, φόρεσε ένα προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου. Δεν αργήσαμε να τελειώσουμε και οι δύο κοιτάζοντας τα είδωλά μας.

Αφού ηρεμήσαμε, φιληθήκαμε και μπήκαμε να κάνουμε ντους μαζί. Εκεί συνεχίσαμε με ένα γρήγορο, δεύτερο γύρο, μέχρι που ακούσαμε το κουδούνι και θυμηθήκαμε πως περιμέναμε τη Φανή. Ντυθήκαμε γρήγορα και προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί, πράγμα αδύνατο φυσικά, γιατί η φίλη μου κατάλαβε αμέσως τι είχε γίνει.

Αν περάσαμε το μάθημα; Όχι. Καλύτερα όμως, γιατί έτσι συνεχίσαμε τα «ιδιαίτερα» με τον Γιάννη.

*Τα ονόματα έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους

 

 

 

Πηγή:www.cosmopolitan.gr