19.3 C
Αθήνα
2 Δεκεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
Lifestyle

Άλλα ήθη στην νέα εποχή….Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ μόλις άνοιξε (Εικόνες)

poutana

Γνωρίστε τη Λίλι, τη Σοφία και την Κιμ, μερικές από τις κούκλες σιλικόνης που εργάζονται στον οίκο ανοχής «Xdolls».

Για 89 ευρώ μπορείτε να κλείσετε μία ώρα με την κούκλα της επιλογής σας μέσω της ιστοσελίδας. Μια δίωρη επίσκεψη κοστίζει 149 ευρώ και αν θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία με τη σύντροφό σας, θα σας κοστίσει περίπου 130 ευρώ την ώρα.

Κάθε κούκλα έχει το δικό της προφίλ στην ηλεκτρονική σελίδα: Η Λίλι είναι «αδύνατη με γενναιόδωρο στήθος», η Σοφία θεωρεί πως είναι «η πιο αθλητική και δυνατή από τις Xdolls» και η πρασινομάτα Κιμ είναι «πολύ… πολύ γενναιόδωρη». Αν δεν σας φτάνουν αυτά, μπορείτε να ζητήσετε και ακουστικά εικονικής πραγματικότητας για 19 ευρώ.

Εάν σκέφτεστε να περάσετε μια βόλτα από τον οίκο ανοχής για να δείτε από κοντά τις κούκλες, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Η ιστοσελίδα δεν δίνει ακριβή διεύθυνση στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, γι’ αυτό και πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Στην ενότητα «συχνές ερωτήσεις» μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως ο οίκος ανοχής διαθέτει «ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης, εξοπλισμένους με τηλεόραση και ακουστικά για να γίνει το ραντεβού σας με την κούκλα πιο άνετο», «μετά την κράτηση, ο πελάτης θα λάβει ένα e-mail επιβεβαίωσης, το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του όταν θα επισκεφθεί τον οίκο και ‘ο ρεσεψιονίστ μας θα σας καθοδηγήσει στην αίθουσα χαλάρωσης ή η κούκλα του σεξ θα σας περιμένει στην επιθυμητή στάση’» ενώ σημειώνει πως ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ είναι «η εγγύησή μας σε περίπτωση ανησυχίας» επειδή οι κούκλες είναι «ανθεκτικές» αλλά το «δέρμα» τους είναι «εύθραυστο».

κουκλα του σεξ

Η «αθλητική» Σοφία. Φωτογραφία: Xdolls
Επιπλέον, οι κούκλες «καθαρίζονται και απολυμαίνονται με συγκεκριμένα προϊόντα πριν και μετά από κάθε χρήση».
Δεν είναι πάντως το πρώτο κατάστημα με κούκλες του σεξ που ανοίγει. Έχουν ανοίξει κι άλλα στο Ντόρτμουντ, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη.

Η «γενναιόδωρη» Κιμ. Φωτογραφία: Xdolls

κουκλα του σεξ

Λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για ένα νέο είδος επιχείρησης, δεν είναι ακόμη σαφές πόσο κερδοφόρες είναι. Η στρατηγική της κούκλας του σεξ εξαλείφει τον σεξουαλικό εργαζόμενο και παρουσιάζει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που μπορεί να εξαπλωθεί με σχετική ευκολία. Από την άλλη, το γεγονός πως οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη σημαίνει ότι δεν μπορούν να κινηθούν αυτόνομα, οι πελάτες μπορεί να αισθάνονται λιγότερο ικανοποιημένοι από την εμπειρία με ένα άψυχο αντικείμενο και το αρχικό κόστος επένδυσης στις κούκλες είναι αρκετά υψηλό.

Φυσικά υπάρχει και η άποψη πως με την τεχνολογία ως αγωγό, οι φαντασιώσεις που κάποτε έμεναν περιορισμένες στη φαντασία, μπορούν πλέον να γίνουν πραγματικότητα. Και σε έναν κόσμο που η συναίνεση γίνεται όλο και πιο μεγάλο θέμα, οι μη ανθρώπινοι σύντροφοι μπορούν να προσφέρουν μια εναλλακτική λύση: ένας σύντροφος που δεν κρίνει τις επιθυμίες σας, δεν έχει δικε του επιθυμίες και δε θα πει ποτέ όχι.

 

 

 

 

ekriti.gr

Related posts

Σάλος με Αγρινιώτισσα που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο

907@dreamfm.gr

Στην Καρδιά της ηφαιστειακής τέφρας στην Σαντορίνη…ένας Τυμπακιανός φτιάχνει τα καλύτερα κρασιά του κόσμου (Εικόνες – Βίντεο)

907@dreamfm.gr

Ο Δικαστής ακύρωσε το γάμο επειδή ο σύζυγος δεν ήρθε σε ολοκληρωμένη «επαφή» με τη νύφη

907@dreamfm.gr

Leave a Comment