Αλλαγές στο Τατουάζ! Τα πρόσωπα έκπληξη που … εισβάλλουν στην σειρά!
tatouaz

Δεν πηγαίνει το μυαλό σας!

Το Τατουάζ, ύστερα από μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά, ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές και την επόμενη χρονιά!

Όπως αναφέρεται στο ΤV Έθνος, ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ» επιστρέφει σύντομα στον Alpha με να πρόσωπα ενώ οι ήρωες στα τρέιλερ μας δίνουν το στίγμα για όσα θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV Εθνός, στο δυναμικό του Τατουάζ θα προστεθούν τρεις νέες πρωταγωνίστριες δίνοντας μια απρόσμενη τροπή στην υπόθεση. Πιο συγκεκριένα, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε είναι η αδερφή της Έλενας Πιερίδου (που κρατά στη σειρά τον ρόλο της Ελένης), η καθ’ όλα εντυπωσιακή Ιφιγένεια Πιερίδου, μια καστανόξανθη κοπέλα με γαλαζοπράσινα μάτια η οποία θα υποδυθεί την αστυνομικό, τη νέα συνεργάτιδα της Τατιάνας ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και τον νέο έρωα του Νικόλα. «Καμιά φορά μια απόφαση είναι καθοριστική. Σαν να χτυπάς ένα ανεξίτηλο Τατουάζ» ακούγεται να λέει στο teaser του Τατουάζ, η νεοεισερχόμενη ηθοποιός.

Το δεύτερο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά είναι η Αστέρω Κυπριανού (σύζυγός του Κύπριου παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη), η οποία θα ενσαρκώσει μια γιατρό ψυχικής υγείας.

Το τρίτο όομα ελιαι αυτό της όμορφης ηθοποιού Χριστίνας Κυριάκουμ η οποία θα υποδυθεί στη σειρά μια δημοσιογράφο.

 

 

youweekly.gr