Άλλαξε ρότα το Knossos Palace για τουρίστρια με πρόβλημα υγείας
KnossosPalace

Κατά παρέκκλιση το πλοίο προσέγγισε το λιμάνι της Μήλου όπου αποβιβάστηκε η 45χρονη η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού ενώ το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο πλοίο KNOSSOS PALACE που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο καθώς μια 45χρονη τουρίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ διαπιστώθηκε ότι έχρηζε άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Έτσι κατά παρέκκλιση το πλοίο προσέγγισε το λιμάνι της Μήλου όπου αποβιβάστηκε η 45χρονη η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού ενώ το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο για Ηράκλειο.

Στη σχετική ανακοίνωση του λιμεναρχείου αναφέρεται :

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Μήλου του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου “KNOSSOS PALACE” Ν. Ηρακλείου 31, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προκειμένου να αποβιβάσει 45χρονη επιβάτιδα, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η 45χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ενώ το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

 

www.cretalive.gr