Αλλοδαποί έκλεψαν ΙΧ από τους Βώρρους αλλά δεν πήγαν μακριά “Έπεσαν” σε μπλόκο της αστυνομίας
Αλλοδαποί έκλεψαν ΙΧ από τους Βώρρους αλλά δεν πήγαν μακριά “Έπεσαν” σε μπλόκο της αστυνομίας

Όπως μας δήλωσε o ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου στην Πρωινή Πτήση του Dreamfm 90.7 δύο νεαροί Βούλγαροι ηλικίας 18 και 14 χρόνων έκλεψαν το ΙΧ του έξω από το σπίτι του στους Βώρρους χωρίς αυτός να το έχει αντιληφθεί.

Χτύπησε το τηλέφωνο μου περίπου στις 01 και 15 πρώτα με απόκρυψη δεν το σήκωσα μετά με κάλεσαν ξανά κανονικά ήταν από την αστυνομία και μου είπαν βρήκαν το αυτοκίνητο μου…. στην αρχή νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα μέχρι που βγήκα έξω και είδα πως το αυτοκίνητο έλειπε.

Το μπλόκο της αστυνομίας στο κέντρο του Τυμπακίου έβγαλε λαβράκι και δεν έχασα το αυτοκίνητο μου τα λέω αυτά για να προσέχει ο κόσμος

Να δούμε και το δελτίο τύπου της αστυνομίας…

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ- όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της αστυνομίας «Συνελήφθη, χθες (22.03.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, χθες (22.03.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο αλλοδαπός να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την οικία του.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».