Άμα έχεις σπουδάσει πιάνο: Η «γαλλική» ευγένεια της Βίκυς Σταμάτη
biki stamati

Στο Εφετείο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη. Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κ. Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της.

Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεοπόρτερς να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι.

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ανέβηκε γυναίκα αστυνομικός με πολιτικά, προκειμένου να συνοδεύσει την κυρία Σταμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς αν δεν απομακρύνονταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που την περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της.

Όταν οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδεία των αστυνομικών κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο όχημα που την περίμενε. Μια χειρονομία που σίγουρα, δεν αρμόζει στην εικόνα και το προφίλ της κυρίας Σταμάτη, μέχρι σήμερα…

Δείτε το βίντεο που δείχνει την Βίκυ Σταμάτη να μπαίνει στο ταξί, συνοδεία αστυνομικών, αφού έχει κάνει την άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr