Ανακάλυψε ότι άντρας της είχε ερωμένη όταν τους βρήκε νεκρούς από το κρύο στην αποθήκη (pics)
apothiki xioni

Η πολύωρη καθυστέρηση του συζύγου της να επιστρέψει στο σπίτι τους για δείπνο, θορύβησε την γυναίκα του, η οποία άρχισε να τον ψάχνει σε ολόκληρη την πόλη Τουτάεβο, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειανατολικά της Μόσχας.

Η 38χρονη Νατάλια Ναλιότοβα αποφάσισε να ψάξει στην αποθήκη του σπιτιού, όπου ο φορτηγατζής άντρας της συνήθιζε να περνά αρκετές ώρες της ημέρας, ασχολούμενος με διάφορες επισκευές.

Όταν, όμως, άνοιξε την πόρτα της αποθήκης, η έκπληξή της ήταν διπλή, καθώς διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός μέσα στην αποθήκη, δίπλα από το -επίσης- άψυχο σώμα της 30χρονης ερωμένης του.

Η σοκαρισμένη σύζυγος κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει όσα είχε μόλις δει με τα ίδια της τα μάτια.

Η απατημένη (πλέον) χήρα αγνοούσε την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της, με την επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, Αλιόνα Ιβάνοβα, ενώ όπως ήταν φυσικό, έγινε η κύρια ύποπτη για τον θάνατο των δύο εραστών.

Η ιατροδικαστική, όμως, εξέταση την άφησε εκτός κάδρου υπόπτων, με τους εμπειρογνώμονες της αστυνομίας να αναφέρουν στο πόρισμά τους ότι οι 2 εραστές πέθαναν από δηλητηριάση από μονοξείδιο του άνθρακα, επειδή είχαν ανοίξει σε κλειστό χώρο τη μηχανή της νταλίκας για να προστατευθούν από τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή.

 

 

 

gazzetta.gr