Η Ανατριχιαστική στιγμή του Εξορκισμού μίας Γυναίκας που την έχουν καταλάβει “Δαιμόνια’ (Video)
1-1152

Μια νεαρή γυναίκα φαίνεται να φωνάζει και να σπαράζει από τον πόνο όσο της κάνουν εξορκισμό γιατί “την έχουν καταλάβει δαιμόνια”. Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει μια γυναίκα με ροζ μπλούζα να μιλάει με βαριά φωνή και να κάνει μορφασμούς, καθισμένη σε μια καρέκλα με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα.

 Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε στις Φιλιππίνες. Η γυναίκα συνεχίζει να λαχανιάζει και να φωνάζει καθώς ο εξορκιστής την πλησιάζει και ακουμπάει τον αντίχειρα του στο μέτωπο της.

Περιτριγυρισμένος από άλλους, ο εξορκιστής αρχίζει να ψιθυρίζει στην γυναίκα, η οποία αναπνέει βαριά και συνεχίζει να ουρλιάζει.
Οι άλλοι ακούγονται να φωνάζουν διάφορα όπως “δαίμονας” και ένα υγρό – το οποίο θεωρείται ιερό νερό – πέφτει πάνω στην γυναίκα. Στο τέλος του βίντεο ακούγεται να κλαίει καθώς ο εξορκιστής την ελευθερώνει από τους “δαίμονες”.

 Μια άλλη γυναίκα επίσης σηκώνεται και φωνάζει, χτυπώντας επανειλημμένα την γυναίκα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την κατέλαβαν duwendes – μυθικά πλάσματα της φιλιππινέζικης παράδοσης.

Αυτά τα πλάσματα είναι δαιμόνια ή ξωτικά και πιστεύεται ότι υπάρχουν “καλά” και “κακά” duwendes.

 

 

 

Πηγή: fanpage.gr