Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο καθώς είχε ένα μπουκάλι (περίπου 18 εκατοστών) μέσα… στον πρωκτό του.
mpoykali

Συγκεκριμένα, ο ασθενής που κράτησε την ανωνυμία του αλλά αναφέρεται ως κ. Wen, είπε στους γιατρούς ότι προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το μπουκάλι για να ξύσει τα οπίσθια του όταν ξαφνικά «γλίστρησε μέσα του», όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Έτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της νότιας Κίνας, αφού όπως είπε δεν μπορούσε να περπατήσει με το γυάλινο μπουκάλι μέσα του.

Ο κ. Wen εξετάστηκε από τον γιατρό Lin Jun, διευθυντή του Τμήματος Χειρουργικής του νοσοκομείου ο οποίος ανίχνευσε ένα σκληρό αντικείμενο περίπου δύο ίντσες από τον πρωκτό του.

Στην συνέχεια έκανε ακτινογραφία, στην οποία φάνηκε ότι το αντικείμενο ήταν ένα μπουκάλι με τον γιατρό να προχωράει άμεσα σε επέμβαση ώστε να το αφαιρέσει από τον ασθενή.

 

Daily Mail Online

@MailOnline

Man has a seven-inch-long glass bottle stuck in his rectum after ‘using it to scratch his itchy backside’ https://trib.al/uubSFp9 

Man has bottle stuck in rectum after ‘using it to scratch backside’

The patient went to a hospital in China last month after finding it hard to walk with the two-inch-wide object jammed in his rear. Doctors removed the container from him on the same day.

dailymail.co.uk

253 people are talking about this

 

via