ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΑ
apagwgh

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απαγωγή ενός μικρού αγοριού, σε πάρκο της πολιτείας της Ουάσινγκτον. Αυτό, όμως, που δεν υπολόγιζε ο απαγωγέας ήταν η τόλμη των δύο αδερφών που έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να κυνηγούν τον δράστη.

Τα παιδιά έπαιζαν στο πάρκο μιας μικρής πόλης χωρίς την επιτήρηση κάποιου ενηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας τα πλησίασε, έπιασε κουβέντα με τον 10χρονο αδερφό και την οκτάχρονη αδερφή του παιδιού και στη συνέχεια άρπαξε το μωρό κι άρχισε να τρέχει.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός παρακείμενου παντοπωλείου, εμφανίζεται ο άνδρας να τρέχει, έχοντας στην αγκαλιά του το, 22 μηνών, μωρό.

Πίσω του φαίνονται να τον ακολουθούν, επίσης τρέχοντας και φωνάζοντας, τα δύο παιδιά. Η αναστάτωση που προκάλεσαν τρόμαξε τον δράστη, ο οποίος παράτησε το μωρό στο πεζοδρόμιο και διέφυγε πεζή.

Παρότι περαστικοί – που ωστόσο είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε – τον καταδίωξαν, ο επίδοξος απαγωγέας κατάφερε να τους ξεφύγει.

Το μωρό είναι σώο και αβλαβές στην θαλπωρή της γονικής αγκαλιάς ενώ οι αρχές εξήραν την τόλμη και τα αντανακλαστικά των δύο ανηλίκων που κατάφεραν να αποτρέψουν την απαγωγή του βενιαμίν της οικογένειας.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr