Ανήλικοι στο Νοσοκομείο Χανίων λόγω αλκοόλ-Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος
alkool-aniliki

Χαμός έγινε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες στην περιοχή Δυτικά των Χανίων – Ανήλικοι στο Νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτυ – Μια σύλληψη

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Παρασκευής προς το Σάββατο, όταν πολλοί ανήλικοι που διασκέδαζαν σε πάρτυ με την ευκαιρία λήξης της σχολικής χρονιάς, σε κατάστημα Δυτικά της πόλης των Χανίων, έφτασαν σε ηλιλιπ0όθυμη κατάστραση λόγω κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και με ιδιωτικά αυτοκίνητα, διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων τουλάχιστον τέσσερις ανήλικοι που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω της μέθης.

Από τους υγειονομικούς ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος δεν βρέθηκε και έτσι συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του.

Με την ευκαιρία του περιστατικού και της αναστάτωσης που προκλήθηκε σε πολλές οικογένειες παιδιών που ήταν στο πάρτυ, αναμένεται να ενταθούν και πάλι οι έλεγχοι για την τήρηση της απαγόρευσης χορήγησης αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους, καθώς το μέτρο είχε ατονήσει.

 

 

flashnews.gr