Ανείπωτη τραγωδία…. Πατέρας και γιος “έφυγαν” με διαφορά λίγων ωρών
pagni

Ανείπωτη τραγωδία στην οικογένεια Καρτσακλή, αφού όχι μόνο ο 42χρονος αγιογράφος  πριν από λίγες μέρες έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και υπέκυψε, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος ερχόταν από τη Σητεία για να τον δει, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε επίσης!

Η τρομερή τραγωδία και το διπλό χτύπημα της μοίρας έχει συγκλονίσει το περιβάλλον της οικογένειας, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Ο 42χρονος αγιογράφος έπασχε από λευχαιμία και η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά σοβαρή. Παρότι προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να πολεμήσει την τρομερή νόσο, το εξασθενημένο του ανοσοποιητικό σύστημα δεν άντεξε και υπέκυψε στη σηψαιμία.

Αλλά πριν συμβεί αυτό, και καθώς η κατάσταση του Δημήτρη επιδεινωνόταν (είχε εισαχθεί στην Εντατική), ειδοποιήθηκε ο πατέρας του, προκειμένου να τον δει για μια τελευταία φορά. Ο πατέρας του ξεκίνησε από τη Σητεία για να έλθει στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν, ωστόσο στον Άγιο Νικόλαο ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή της καρδιακής του λειτουργίας!

Αύριο θα παιχτεί ο τραγικός επίλογος σε αυτήν την υπόθεση, καθώς ο μεν αγιογράφος θα κηδευτεί από τον Αϊ Γιάννη Χωστό ενώ ο πατέρας του στην Ιεράπετρα.

Συλλυπητήρια στους οικείους τους και από εμάς…

 

 

Πηγή