«Ανήθικη πρόταση» 1.000.000 δολαρίων…. στη Μις Κολομβία
1-3001-620x264
Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, VIVID ENTERTAINMENT, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ, ΑΡΙΑΝΤΝΑ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΖ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΡΟΖ» ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ…
Η γκάφα του παρουσιαστή των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, όταν η Μις Κολομβία στέφθηκε νικήτρια για λίγα λεπτά, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για μια τεράστια παρεξήγηση, εξακολουθεί να κάνει το γύρο του κόσμου.
Η πρωταγωνίστρια, η 21χρονη καλλονή Αριάντνα Γκουτιέρεζ, μπορεί να είδε το στέμμα να καταλήγει στη Μις Φιλιππίνες, όμως η ίδια έχει κερδίσει τόση δημοσιότητα, όση δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά όνειρά της.
Πέρα από τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, τόσο από τους συμπατριώτες της όσο και απ” όλο τον κόσμο, η «εκρηκτική» Κολομβιανή, για την οποία δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι, όντως, θα έπρεπε να είναι η νικήτρια, βλέπει τις προτάσεις για συμβόλαια να πέφτουν «βροχή».
Μεταξύ αυτών, ωστόσο, ξεχωρίζει μία πρόταση -και δεν είναι άλλη από αυτήν της Vivid Entertainment! Η γνωστή εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, που αποτελεί «κολοσσό» στον τομέα της, προσφέρει στην πανέμορφη Κολομβιανή το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων, προκειμένου να δεχτεί να γυρίσει ένα «sex tape», όπως για παράδειγμα είχε κάνει η Κιμ Καρντάσιαν.
Σύμφωνα με την πρόταση, που διέρρευσε στον γνωστό ιστότοπο TMZ, ο Στίβεν Χιρς παρομοίασε την Γκουτιέρεζ με τη νικήτρια των καλλιστείων για τη Μις Αμερική το 1984, Βανέσα Ουίλιαμς.
Όπως έγραψε, η Ουίλιαμς έχασε το στέμμα της, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση πριν από τα καλλιστεία, όμως αυτό ουδόλως επηρέασε τη φήμη της -τουναντίον, στη συνέχεια η Αμερικανίδα καλλονή έκανε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, κυρίως, χάρη στην υπέροχη φωνή της, αλλά και στον κινηματογράφο.
Και ο «ισχυρός άνδρας» της Vivid συνεχίζει την επιχειρηματολογία του, δίνοντας στην Γκουτιέρεζ την ευχέρεια να διαλέξει τον ή τους παρτενέρ της στην ερωτική ταινία, ενώ της υπόσχεται ότι θα της φτιάξει ένα στέμμα «πολύ μεγαλύτερο απ” οποιοδήποτε θα φορέσει ποτέ η Μις Υφήλιος».
Η 21χρονη καλλονή δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση του Χιρς. Ήδη, πάντως, πολλοί την παρομοιάζουν με τη συμπατριώτισσά της, Εσπεράνζα Γκόμεζ, η οποία κάνει καριέρα στο χώρο των ταινιών πορνό, εκτιμώντας ότι η Γκουτιέρεζ έχει όλα τα φόντα, για να κάνει μια ανάλογη και -γιατί όχι;- ακόμα πιο επιτυχημένη καριέρα…
Η Εσπεράνζα Γκόμεζ
http://www.protothema.gr