Ανοίξτε τα μάτια σας εσείς οι “μάγκες” πριν είναι αργά…..
11215771_10205726003092712_5706481963028223519_n

 

Το να κάνεις σουζες δεν είναι μαγκιά, το να κάνεις κόντρες επίσης δεν είναι, το να βλέπεις μια κοπέλα και να μαρσαρεις επίσης δεν είναι μαγκιά…καποτε νόμιζα πως ήταν μαγκιά!!!

Το να προσβαλλεις κάποιον δεν είναι μαγκιά, το να λες με ποια έχεις πάει δεν είναι μαγκιά, σκέψου ότι μπορεί να έχεις και μια αδελφή, θα σου άρεσε ο άλλος να λέει ότι πήγε με την αδελφή σου? ΌΧΙ!!!Οπότε πρέπει εμείς να είμαστε εντάξει για να είναι και οι άλλοι!!

Μαγκιά φίλοι μου είναι να κάνεις πράγματα για το μέλλον σου, να ξεπερνας κάθε εμπόδιο, οποιο και να είναι αυτό, και όχι να τρως τα μούτρα σου για μια ανοησία!!

Μαγκιά πάλι είναι όταν είπαν στους γονείς μου ότι θα ζήσω μισή ώρα, ότι θα χάσω το μάτι μου, ότι θα χάσω την μνήμη μου και ότι επίσης το κυριότερο θα μείνω παραλητος!!

(Βλέπετε εσείς να έχω πεθάνει???? Βλέπετε εσείς να έχω χάσει κάποιο μάτι?? Νιώθετε εσείς πως δεν έχω τη μνήμη μου?? Ή μήπως βλέπετε να είμαι παραλητος??????)

Και να προσέχετε που μπαίνετε,εαν ο άλλος θέλει να φάει τα μούτρα του ας τα φάει μόνος του!!την υγεία μας την έχει δώσει ο θεός μας…είναι αδικια να την χασουμε για μια ανοησια μας!!υστερα θα παλέυεται για την υγεία σας οπως εγω τωρα….δεν σας κάνω τον έξυπνο απλά εγω την πάτησα για λίγα δευτερόλεπτα!!απλά ειναι αδικια!!!

 

 

 

 

via