Αντ. Μανιαδάκης: Είμαστε περήφανοι…
maniadakis__main

Ημερομηνία – ορόσημο για τις Μινωικές Γραμμές η σημερινή καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια λειτουργίας!

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται εκδήλωση, αυτή την ώρα, στο πλοίο H/S/F FESTOS PALACE, που βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Η  επετειακή εκδήλωση των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, γίνεται με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου F/B ΜΙΝΩΣ, στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, τονίζοντας ότι σκοπός είναι να “φτάσουμε στα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και στα 100”! Όπως είπε, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της επιβατικής κίνησης για μία εταιρεία που στήθηκε από το υστέρημα των μετόχων και τελικά γιγαντώθηκε.

Στο μήνυμά του, ο κ.Μανιαδάκης ανέφερε ότι από τις 5 Ιουλίου του 1974 οπότε πλοίο των Μινωικών σάλπαρε για πρώτη φορά, ως σήμερα, “είμαστε περήφανοι που ταξιδεύουμε με τον καλύτερο στόλο της Μεσογείου”. Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους πίστεψαν στο στόχο της εταιρείας αλλά και το επιβατικό κοινό που τιμά και στηρίζει τις Μινωικές Γραμμές.

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών οργάνων έχει αναλάβει τη μουσική “επένδυση” της εκδήλωσης, ενώ για λίγο, και με την άδεια του πλοιάρχου, μέλη του Συνόλου πήραν στα χέρια τους το “πηδάλιο” της εκδήλωσης!maniadakiseimasteiperifanoi1

Πηγή: http://www.cretalive.gr/