• 21 Απριλίου, 2024

Η Aντιτρομοκρατική ερευνά για τα δηλητηριασμένα τρόφιμα από αναρχικούς

karotsi-sothper-708_0_0

Η Aντιτρομοκρατική Yπηρεσία ανέλαβε την έρευνα για την απειλή δηλητηριασμένων τροφίμων από αναρχικούς.

Μετά από κείμενο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ομάδα αναρχικών και απειλούσε πως έχει δηλητηριάσει τρόφιμα και αναψυκτικά και θα τα επανατοποθετήσει σε ράφια σούπερ μάρκετ, η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε. Υπενθυμίζεται πως το ίδιο είχε συμβεί το 2016 και το 2013.

Σχετικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες (18 Δεκεμβρίου 2017) σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, ανακοινώνεται ότι η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.). Από τις αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΦΕΤ και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Υπενθυμίζεται πως οι αναρχικοί που αυτοαποκαλούνται «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» σε κείμενό τους στο διαδίκτυο αναφέρουν πως δηλητηρίασαν τα τρόφιμα και στη συνέχεια θα τα επανατοποθετήσουν σε ράφια σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 24 Δεκεμβρίου. Μάλιστα έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες με τον τρόπο που πέρασαν το υδροχλωρικό οξύ μέσα στα προϊόντα. Την κίνησή τους την ονομάζουν «Πράσινη Νέμεσις, Πράξη 3».

Τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Πηγή: Ερευνα της Aντιτρομοκρατικής για τα δηλητηριασμένα τρόφιμα από αναρχικούς | iefimerida.gr

Loading

Read Previous

Δεν αφήνουν δήμαρχο ζωντανό: Η δεύτερη δολοφονία δημάρχου σε ένα μήνα

Read Next

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές: Μην αγοράζετε αυτά τα προϊόντα από 20 έως 25 Δεκεμβρίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular