ΑΟΤ: «Ανεπιθύμητος ο Χανιωτάκης στο Τυμπάκι»
Καυστική ανακοίνωση για τον διαιτητή Χρήστο Χανιωτάκη εξέδωσε σήμερα ο ΑΟ Τυμπακίου, τονίζοντας ότι έχει δείξει εμπαθής απέναντι στην ομάδα και λένε ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος στο Τυμπάκι! Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ:Χανιωτάκης-Διαιτητής-640x420

«O A.O. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ διαχρονικά  δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει απολέσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς εξ αυτών.

Χθες όμως, στο αγώνα με την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ο κόμπος «έφτασε στο χτένι», εξαιτίας του κυρίου Χανιωτάκη, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο , η συνολική παρουσία του, και η εμπάθεια που έχει κάθε φορά που μας βρίσκει μπροστά του είναι απαράδεκτη!!

Αυτονόητο είναι ότι ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως αυτός που ήρθε χθες στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, όχι για να σφυρίξει ακριβοδίκαια  αλλά για να κάνει το δικό του παιχνίδι, είναι πλέον και ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε να ξαναβρεθεί σε αγώνα σε καμία από της ομάδες μας!

Αναρωτιόμαστε τα λάθη των ομάδων τα πληρώνουν οι ομάδες, τα «λάθη» των διαιτητών θα τα πληρώνουν πάλι οι ομάδες; Δεν υπάρχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Ποια είναι επιτέλους τα δικά μας (ομάδων, ποδοσφαιριστών, προπονητών);

Δε ζητάμε πολλά, το μόνο που θέλουμε είναι ισοτιμία. Δεν απαιτήσαμε  την εύνοια κανενός – ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!! Θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και θα το κάνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, σίγουρα όμως δεν θα μένουμε απλοί παρατηρητές , θα λέμε την άποψή μας είτε αρέσει είτε όχι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας στο προπονητή μας και στους εαυτούς μας, πρέπει επιτέλους  να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Ο ΑΟΤ  των δεκάδων ποδοσφαιριστών στης ακαδημίες , θα συνεχίσει  να αποτελεί και τον βασικό τροφοδότη του Ηρακλειώτικου και όχι μόνο ποδοσφαίρου, σε πείσμα του κάθε Χανιωτάκη και της όποιας εμπάθειας του!!

Οι ποδοσφαιριστές οι διοίκηση και το προπονητικό τμήμα του Α.Ο. Τυμπακίου ευχαριστούν την Αγ. Βαρβάρα για την φιλοξενία και δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε στο ματς του δεύτερου γύρου. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την συμπεριφορά όλων των ανθρώπων τις Αγ. Βαρβάρας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.   

ΤΟ Δ.Σ Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ».