Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αισιοδοξία για την απελευθέρωση του επιχειρηματία
lempidakis

Η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη θα έχει αίσιο τέλος και σε σύντομο χρονικό διάστημα» σύμφωνα με στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που έχει πλήρη εικόνα για τα όσα έχουν μεσολαβήσει αυτούς τους πέντε μήνες ομηρίας.
Η εκτίμηση του αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, προκύπτει αφενός από την αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ απαγωγέων και οικογένειας (είτε με επιστολή, είτε με sms) στην προσπάθεια τους να καταδείξουν ότι ο όμηρος τους βρίσκεται στη ζωή, αλλά και στο γεγονός ότι η οικογένεια έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από τους απαγωγείς.
Το γεγονός ότι έχουν παρέλθει πέντε μήνες από την ημέρα της απαγωγής αρχίζει να αγχώνει και τους ίδιους τους δράστες, καθώς γνωρίζουν πως η Αστυνομία όλο αυτό το διάστημα δεν έχει μείνει με …σταυρωμένα τα χέρια. Όσο επιμένουν στην ομηρία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τον εντοπισμό τους και για τη σύλληψη τους.
Το ekriti.gr έχει συγκεκριμένες πληροφορίες για τις ενέργειες της Αστυνομίας τις οποίες όμως δεν δημοσιοποιεί, σεβόμενο την αγωνία της οικογένειας καθώς και τη μυστικότητα των ερευνών .