Απέλυσαν καλλονή από το δημόσιο γιατί ήταν υπερβολικά σέξι (φωτο)
rodisipalilos35816

 

 

 

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς ότι μία γυναίκα είναι δημόσιος υπάλληλος δεν σου έρχεται στο μυαλό η εικόνα της Ελεονόρα Βερμπιτσκάγια από τη Ρωσία.

Η καυτή σεξοβόμβα με τα πλούσια προσόντα, τα οποία δεν τα κρύβει κιόλας, εργαζόταν για τη ρωσική κυβέρνηση μέχρι και την περασμένη Τετάρτη, όταν δηλαδή απολύθηκε. Ο λόγος που έχασε τη δουλειά της; Το γεγονός ότι εργάζεται παράλληλα και ως DJ με το ψευδώνυμο «Ellis Sexton» και παραείναι σέξι και προκλητική!

 

Η νεαρή, για να προωθήσει τη δεύτερη δουλειά της, έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες σέξι φωτογραφήσεις… Υπάρχει άλλωστε καλύτερη διαφήμιση από το να ποζάρει… γυμνή με τέτοια προσόντα; Οι καυτές φωτογραφίες της, ωστόσο, χαρακτηρίστηκαν από τους προϊσταμένους της στη δημόσια υπηρεσία όπου εργαζόταν υπερβολικά προκλητικές και τους οδήγησαν στην απόφαση να την απολύσουν!

Ο δικηγόρος της ανέφερε πως έχασε τη δουλειά της, επειδή είναι πολύ σέξι και υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να το απαγορεύει αυτό. «Η Ελεονόρα δεν πήγε ποτέ στη δουλειά με προκλητική αμφίεση και η απόλυση της είναι παράνομη» υποστήριξε.

Μήπως να ερχόταν να δουλέψει στο ελληνικό δημόσιο μιας και την έδιωξαν από το ρωσικό;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: star.gr