Απελπισμένος ΑΓΡΟΤΗΣ έκανε ΝΤΟΥ με το αγροτικό μέσα στην τράπεζα!!! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ
agrotiko (1)

Σε απόγνωση; Χρωστάει και πονάει, όπως χιλιάδες κόσμος; Αυτά τα δύο στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στην πράξη στην οποία προχώρησε αγρότης από χωριό του Δήμου Πέλλας, ο οποίος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ανεβάζοντας το αγροτικό του στις σκάλες και χτυπώντας την είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική), στα Γιαννιτσά.

Μια εικόνα που δεν συνηθίζεται, μια εικόνα που ίσως να βλέπουμε συχνά πυκνά από εδώ και έπειτα, όχι μόνο στη μορφή «αποκλεισμού» εισόδων τραπεζών ή υπηρεσιών δημοσίων οργανισμών, αλλά και άλλες. Κι όσο η απόγνωση προχωρά, τόσο τα φαινόμενα αυτά δεν θα είναι πια στη λίστα των «σπάνιων» αλλά των συνηθισμένων.

Η αστυνομία επενέβη αμέσως, συνέλαβε τον επίδοξο «μπουκαδόρο» διαμαρτυρόμενο, με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν αμέσως τα πράγματα, μετά το περιστατικό που τάραξε τους παριστάμενους, καθώς το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής.

Το αυτοκίνητο διέλυσε τον κλωβό ασφαλείας της εισόδου, με αποτέλεσμα κάποιες χιλιάδες ευρώ (και προσωρινή διακοπή εργασιών) ζημιά για την τράπεζα, για την αποκατάσταση της οποίας εργάζονταν συνεργεία μέχρι αργά το βράδυ.

pella24.gr