Απειλή Αντιδημάρχου:Αν ξαναβγείς στον Dream Fm να κάνεις καταγγελία δεν θα σου φτιάξω ποτέ το δρόμο μας είπε ο ακροατής μας ΑΚΟΥΣΤΕ
agrotikos dromos

Με αφορμή την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αδιάβατοι αγροτικοί δρόμοι Ειδικότερα και οι «λύσεις» που λανσάρονται όπως ο «εθελοντισμός» του στυλ βάζουμε τους αγρότες στα κρέιντερ για να επισκευάσουν τους αγροτικούς δρόμους ή βγαίνουμε στο σεργιάνι να μαζέψουμε χρήματα με «λοταρίες» για μερικά «μπαλώματα» στην αγροτική οδοποιία είναι καθαρά ευκαιριακές, αποκρύπτουν τις αιτίες των προβλημάτων, αποφεύγουν να φέρουν ενώπιον των ευθυνών τους όσους συμβάλουν στο να δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα.

Είναι αντιδραστικές επειδή καλούνε τους φτωχούς αγρότες να ξανά πληρώσουν για παροχές που ήδη πληρώνουν και θα έπρεπε να είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με τον ακροατή μας Μιχάλη Σταματάκη ο αντιδήμαρχος Τυμπακίου του είπε τα παρακάτω.

Αν ξαναβγείς στον Dream Fm να κάνεις καταγγελία δεν θα σου φτιάξω ποτέ το δρόμο μας είπε ο ακροατής μας…..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο αγροτικός κόσμος που έχει κουραστεί να ακούει για οφειλόμενους πόρους, για θυσίες, για ανταγωνιστικότητα και οικονομική κρίση, που έχει κουραστεί να πληρώνει είναι καιρός να πάρει τις δικές του αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει το γνήσιο ενδιαφέρων από το τυχοδιωκτισμό.  Είναι καιρός να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς τους τσάμπα προστάτες. Είναι καιρός να παλέψει με αιτήματα με διάρκεια, να ενώσει την φωνή του με αυτή των υπόλοιπων θιγόμενων εργαζόμενων και να διεκδικήσει για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του αυτά που του ανήκουν: