Απίστευτες σκηνές σε γάμο: Ο παπάς έριξε μπουνιά στον κουμπάρο, μέσα στην εκκλησία!
papas xeria

Μια κίνηση του κουμπάρου, που αποτελεί έθιμο στην Κύπρο, εξόργισε τον ιερέα που τελούσε το μυστήριο. Του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε, ενώ διακόπηκε ο γάμος.

Ο ιερέας εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στον κουμπάρο κατά τη γαμήλια τελετή σε εκκλησία της Πάφου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων, εξαγριώθηκε όταν την ώρα που έψελνε το «Ησαΐα χόρευε» ο κουμπάρος χτύπησε τον γαμπρό στην πλάτη τηρώντας το τοπικό έθιμο.

Η πράξη αυτή του κουμπάρου και αδελφού του γαμπρού, φαίνεται πως εξαγρίωσε τον ιερέα που άφησε το ευαγγέλιο και επιτέθηκε σε έξαλλη κατάσταση στον κουμπάρο αρχίζοντας να τον γρονθοκοπεί και με τα δύο του χέρια.

Σύμφωνα με το cyprustimes.com, οι καλεσμένοι στην εκκλησία δήλωσαν οτι ο ιερέας χτυπούσε τον κουμπάρο με τόσο μένος που έβγαλε αίμα.

Οι συγγενείς εξοργίστηκαν και ο γάμος σχεδόν διαλύθηκε, ωστόσο με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το μυστήριο ολοκληρώθηκε.

Το γεγονός έλαβε διαστάσεις αφού δημοσιεύθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στο facebook. Πάντως η οικογένεια του κουμπάρου σκοπεύει να καταγγείλει τον ιερέα στον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.