• 9 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

Απίστευτο! Η ΑΕΠΙ Διέκοψε συναυλία στην Κρήτη και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη (φώτο)

agron

Απίστευτο όμως συνέβη στην Κρήτη… Όσοι βρέθηκαν χθες στο θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ξαφνικά και ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη διεκόπη, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη μετά από μήνυση που έκανε η ΑΕΠΙ. Ο λόγος;;;

Όπως αναφέρει το «Θέατρο των Αγρών» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για …ένα τραγούδι!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Μια συναυλία απόψε στο Θέατρο των Αγρών μετατράπηκε σε ρεσιτάλ ασυδοσίας της ΑΕΠΙ η οποία έδωσε εντολή να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Θεάτρου Γιάννης Σωμαράκης στο Κυπαρίσσι επειδή δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για …ένα τραγούδι!
Η ΑΕΠΙ και ίσως και άλλοι που ενοχλήθηκαν απο το προαιρετικό αντίτιμο απόψε έβαλαν χειροπέδες οχι στο ιδιοκτήτη αλλά στον πολιτισμό του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή να συλληφθεί η ψυχή του Θεάτρου των Αγρών ήταν ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο τραγούδι της Αρμενίας που έχει διασκευαστεί με ελληνικούς στίχους, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν την εντολή του.
Σε μια εποχή που το Θέατρο των Αγρών προσφέρει τις φετινές του εκδηλώσεις με προαιρετικό αντίτιμο, οι χειροπέδες και οι ακροβολισμένοι και οπλισμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων μικρών και μεγάλων θεατών, επιβεβαίωσαν την άποψη οτι απο την μουσική στην Ελλάδα πρέπει να πλουτίζουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί της ΑΕΠΙ.
Άραγε η ΑΕΠΙ και οι αστυνομικοί επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για συναυλίες που οργανώνονται στην Κρήτη με εισιτήριο;»

 

31 2

    Read Previous

    Αντώνης Ρέμος – Γίνεται το πιο θετικό μήνυμα του καλοκαιριού

    Read Next

    Αναστάτωση στο Τυμπάκι από την προσπάθεια υποβάθμισης των ΕΛΤΑ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular